PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
1998 Model Tümosan 82.80 DT konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1178230" data-attributes="member: 25443"><p>Tumosan kullanacaksan servisin iyi olacak</p><p>Ucuzdur cok çeker yakiti iyidir</p><p>Hidroliklerde bakim isteyebilir alt mil boşluk yaptiysa kollarin bu alt milin bakimi 1500 tl bulur</p><p>Çünkü alt milden otomatik hassasiyet yapar</p><p>Tumosani seviyorsan al </p><p>Ama takintili biriysen en ufak birşey kafana takilacaksa alma</p><p>Biz kullaniyoruz ama servisle aramiz iyi </p><p>Ariza yapar yapar ama çekişi bu yönünü unutturur</p><p>Dedigim gibi once servis </p><p>Bunun hidrolikleri fiyat gibi değildir eğer ustanin tecrubesi yoksa ayar yapamaz</p><p>Çoğu kimse hidrolikleri ayarliyamiyor kullanamayip satiyor</p><p>Gecen gun komsu yanimda sürüyor pulluk ile hidrolik yan kaski pimlerini ikisinde sabitlemis hic sallanmiyor pulluk hassasiyet otomatik te yapamiyor karsidan anladim durumu gittim ayarladim pimleri aldim </p><p>Sonra geldi Allah razi olsun kimse soylemedi bana dedi boşuna mozot yakiyormusum motorun gidişi değişti diyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1178230, member: 25443"] Tumosan kullanacaksan servisin iyi olacak Ucuzdur cok çeker yakiti iyidir Hidroliklerde bakim isteyebilir alt mil boşluk yaptiysa kollarin bu alt milin bakimi 1500 tl bulur Çünkü alt milden otomatik hassasiyet yapar Tumosani seviyorsan al Ama takintili biriysen en ufak birşey kafana takilacaksa alma Biz kullaniyoruz ama servisle aramiz iyi Ariza yapar yapar ama çekişi bu yönünü unutturur Dedigim gibi once servis Bunun hidrolikleri fiyat gibi değildir eğer ustanin tecrubesi yoksa ayar yapamaz Çoğu kimse hidrolikleri ayarliyamiyor kullanamayip satiyor Gecen gun komsu yanimda sürüyor pulluk ile hidrolik yan kaski pimlerini ikisinde sabitlemis hic sallanmiyor pulluk hassasiyet otomatik te yapamiyor karsidan anladim durumu gittim ayarladim pimleri aldim Sonra geldi Allah razi olsun kimse soylemedi bana dedi boşuna mozot yakiyormusum motorun gidişi değişti diyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
1998 Model Tümosan 82.80 DT konusunda yardımınıza ihtiyacım var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt