PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 556729" data-attributes="member: 25140"><p><strong>Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ</strong></p><p></p><p>gelde böyle $eylerin üzerine erkunt al .. kendi kendilerini küçültüyorlar bir traktör için . ( en azından biz bir tanesini biliyoruz ) belkide bu $ekilde bi çok traktörü teslim edemiyorlar .. üretemiyceğin yeti$tiremiyceğin traktörü niye satarsın anlamam .. küçük hesaplarla büyük mü$teri kaybetmek diye buna derim ben .. i$te her zaman diyoruz massey $öyle new holland böyle diye .. ama adamlar hernekadar pahalı ve teknolojik olarak geridede kalsalar söz verdikleri gün mallarını getiriyorlar .. büyük firma olmak bundan geçiyor .. nisan ba$ında ilaçlama bakinası aldım 2 tonluk newhollanddan pazartesi aldım dedim cumaya kadar gelicekse alırım gelmiycekse beni i$imden alıkoymayın gideyim x firma alayım diye .. 2 saat içinde geri döndü cuma günü makina evinde olacak diye .. ve dedikleri gibi cuma gününe teslim ettiler .. aldığım zamanda bu fabrikaların en yoğun zamanıydı .. en erken teslim edecek firma 1 ay müddet vermi$ti .. ama i$te newholland bi $ekilde fason çalı$tığı fabrikada ba$ka i$leri bıraktırdı benim makinamı yaptırdı ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 556729, member: 25140"] [b]Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ[/b] gelde böyle $eylerin üzerine erkunt al .. kendi kendilerini küçültüyorlar bir traktör için . ( en azından biz bir tanesini biliyoruz ) belkide bu $ekilde bi çok traktörü teslim edemiyorlar .. üretemiyceğin yeti$tiremiyceğin traktörü niye satarsın anlamam .. küçük hesaplarla büyük mü$teri kaybetmek diye buna derim ben .. i$te her zaman diyoruz massey $öyle new holland böyle diye .. ama adamlar hernekadar pahalı ve teknolojik olarak geridede kalsalar söz verdikleri gün mallarını getiriyorlar .. büyük firma olmak bundan geçiyor .. nisan ba$ında ilaçlama bakinası aldım 2 tonluk newhollanddan pazartesi aldım dedim cumaya kadar gelicekse alırım gelmiycekse beni i$imden alıkoymayın gideyim x firma alayım diye .. 2 saat içinde geri döndü cuma günü makina evinde olacak diye .. ve dedikleri gibi cuma gününe teslim ettiler .. aldığım zamanda bu fabrikaların en yoğun zamanıydı .. en erken teslim edecek firma 1 ay müddet vermi$ti .. ama i$te newholland bi $ekilde fason çalı$tığı fabrikada ba$ka i$leri bıraktırdı benim makinamı yaptırdı .. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt