PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 892994" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ</strong></p><p></p><p>traktör geç gelebir falanda herşeyi duydum gördümde bayiden sıfır km traktör alırken senet imzalatan ve imzalayanda ilk defa duyuyorum</p><p>koçun fabrikaları herzaman böyle yılın son çeyreginde kesin sıra oluyor tabi üretipte satmadıkları yada satamadıkları depodaki makinalar hariç</p><p></p><p>normalde bayiler eger bir mal elinde yoksa ve müşteriyi tanıyorsa agızdan çıkan sözle traktör getirtirler dükkanlarına ve müşteriye teslim ederler</p><p>eger müşteriyi tanımıyorlarsa cüzi bir miktar kapora alırlar (250 lira veya 500 lira gibi) ve ellerinde olmayan malın siparişini verirler ve mal gelir ilerleyen zamanlarda dükkana ve müşteriye teslim edilir</p><p></p><p>eger bayi bankasız vede peşin olmayan satış yapacaksa yani müşterinin bankaya ödeyecegi faizin daha az bir miktarına bayi mal verebilirim derse ozaman senet yapılır ve taksitler bayiye senet tarihlerinde ödenir</p><p></p><p>hatta eger bayi müşteriyi tanıyorsa hiçbir faiz vs almadan traktörü sattıkan sonra 1ay ile 3 ay civarı sonraki tarihe bile ödeme kabul ediyor senetsiz sepetsiz</p><p></p><p>yerinizde olsam almazdım açıkçası bu traktörü bu bayiden</p><p>ama almama sebebim malın geç teslimi degil senet olayı olur onu açıkça belirteyim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 892994, member: 33118"] [b]Ynt: 2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ[/b] traktör geç gelebir falanda herşeyi duydum gördümde bayiden sıfır km traktör alırken senet imzalatan ve imzalayanda ilk defa duyuyorum koçun fabrikaları herzaman böyle yılın son çeyreginde kesin sıra oluyor tabi üretipte satmadıkları yada satamadıkları depodaki makinalar hariç normalde bayiler eger bir mal elinde yoksa ve müşteriyi tanıyorsa agızdan çıkan sözle traktör getirtirler dükkanlarına ve müşteriye teslim ederler eger müşteriyi tanımıyorlarsa cüzi bir miktar kapora alırlar (250 lira veya 500 lira gibi) ve ellerinde olmayan malın siparişini verirler ve mal gelir ilerleyen zamanlarda dükkana ve müşteriye teslim edilir eger bayi bankasız vede peşin olmayan satış yapacaksa yani müşterinin bankaya ödeyecegi faizin daha az bir miktarına bayi mal verebilirim derse ozaman senet yapılır ve taksitler bayiye senet tarihlerinde ödenir hatta eger bayi müşteriyi tanıyorsa hiçbir faiz vs almadan traktörü sattıkan sonra 1ay ile 3 ay civarı sonraki tarihe bile ödeme kabul ediyor senetsiz sepetsiz yerinizde olsam almazdım açıkçası bu traktörü bu bayiden ama almama sebebim malın geç teslimi degil senet olayı olur onu açıkça belirteyim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2,5 AYDIR ERKUNT GELEMEDİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt