PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2,5 milyon ton hububat ithalatı için gümrük vergisi sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci84" data-source="post: 1331945" data-attributes="member: 83469"><p>Evet bi derin analiz yapayım , çiftçi yaş ortalaması 65 üstü, çocukları nerde avm de orda burda güvenlikçi, olay çookk geçmişe dayanıyor, kapatılan köy enstüleri , halkın gözünü açmasına engel oldular, kim engel oldu, halka şuna oy vereceksin diyebilen çiftlik ağaları köy sahipleri, kim izin verdi önce inönü sonra menderes niye oy kaygısı, eğerki bu köy enstüleri açık kalsaydı şimdi biz tarımda dünya deviydik, aksini iddia eden varsa ben burdayım yani olay şimdiki yönetimler değil , şimdikiler sonuç , bu tarımın bu haline sebep olanlar toprak reformuna köy enstütülerine karşı çıkan ağalar ve siyasetçilerdir, biz çook geride bırakılmışız Atatürkten sonra tam bağımsız oy kaygısı olmadan milletin yararına iş yapan yönetim gelmemiştir.Hep umut ediyoruz fakat umutla olmuyor, tarıma büyük devrimler gerek.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci84, post: 1331945, member: 83469"] Evet bi derin analiz yapayım , çiftçi yaş ortalaması 65 üstü, çocukları nerde avm de orda burda güvenlikçi, olay çookk geçmişe dayanıyor, kapatılan köy enstüleri , halkın gözünü açmasına engel oldular, kim engel oldu, halka şuna oy vereceksin diyebilen çiftlik ağaları köy sahipleri, kim izin verdi önce inönü sonra menderes niye oy kaygısı, eğerki bu köy enstüleri açık kalsaydı şimdi biz tarımda dünya deviydik, aksini iddia eden varsa ben burdayım yani olay şimdiki yönetimler değil , şimdikiler sonuç , bu tarımın bu haline sebep olanlar toprak reformuna köy enstütülerine karşı çıkan ağalar ve siyasetçilerdir, biz çook geride bırakılmışız Atatürkten sonra tam bağımsız oy kaygısı olmadan milletin yararına iş yapan yönetim gelmemiştir.Hep umut ediyoruz fakat umutla olmuyor, tarıma büyük devrimler gerek. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2,5 milyon ton hububat ithalatı için gümrük vergisi sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt