PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
2 bin TL maaşla çoban yok
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 390801" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: 2 bin TL maaşla çoban yok</strong></p><p></p><p>Konu ne biliyomusunuz. Sehirli olmak, özenti, tv deki hayat. Yaw köydeki hayat nerde var calisana. Ben haftada 6 gün 9 saat calisiyorum. Maasim 1500 euro. Zam gelecek bu ay olacak 1600. Yilda yapar 19200. 1000 euro yol parasi. Kaldimi 18000. Buda yapar 40000 ytl. Köye gidince 20 inek 300 dönüm tarlayi tek basima hoplata hoplata hak ederim. Yaninda yine ufak tefek islerde yaparim. 20 inek kisin 5 yazin 1 saatimi alir. 300 dönüm tarla yilda en fazla 50 günümü alir. Ama nedense millet bana gülüyor Almanyayi birakip köyemi gidecen diye. Ben burda dairede oturuyom köyde villada oturacam. Sehir 40 dakka. Bakkalimda var bankamda 5 dakka arabayla gidince. Ama köyde genc yok. Kalsa ne yapacak. Yilda 100 binde kazansa evlenemiycek. Kizlar sehirde asgari ücretlilere nedense daha cabuk kaptiriyor gönlünü. Ben anlamiyorumda anlayanida bulamadim tanidiklarimin icinde...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 390801, member: 22267"] [b]Ynt: 2 bin TL maaşla çoban yok[/b] Konu ne biliyomusunuz. Sehirli olmak, özenti, tv deki hayat. Yaw köydeki hayat nerde var calisana. Ben haftada 6 gün 9 saat calisiyorum. Maasim 1500 euro. Zam gelecek bu ay olacak 1600. Yilda yapar 19200. 1000 euro yol parasi. Kaldimi 18000. Buda yapar 40000 ytl. Köye gidince 20 inek 300 dönüm tarlayi tek basima hoplata hoplata hak ederim. Yaninda yine ufak tefek islerde yaparim. 20 inek kisin 5 yazin 1 saatimi alir. 300 dönüm tarla yilda en fazla 50 günümü alir. Ama nedense millet bana gülüyor Almanyayi birakip köyemi gidecen diye. Ben burda dairede oturuyom köyde villada oturacam. Sehir 40 dakka. Bakkalimda var bankamda 5 dakka arabayla gidince. Ama köyde genc yok. Kalsa ne yapacak. Yilda 100 binde kazansa evlenemiycek. Kizlar sehirde asgari ücretlilere nedense daha cabuk kaptiriyor gönlünü. Ben anlamiyorumda anlayanida bulamadim tanidiklarimin icinde... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
2 bin TL maaşla çoban yok
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt