PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2 Dekarınız Olsa Ne Ekerdiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yenikentli123" data-source="post: 1045135" data-attributes="member: 33105"><p>Abi eger kaliteli bi urun yaparsan tere ve roka icin balik lokantalari pazariniz.Yok ugrasmam toplu veririm dersen 500 kalir iyi bakim sartlarinda 5000 tere alirsiniz dekardan asiri sicaklarda hasat gecikirse hemen tohum yapar toptan 0.25 kurusa verirsiniz lokanta gibi perakende satabileceginiz yer olursa 0.35 kurus 50 kurus arasinda degisir tohumu benim bildigim tek cesit yilda 3 bicim rahat oluyor ankara sartlarinda 4 yetismiyor yada ben yapamadim asiri sicaklar bitki icin stres sebebi sarariyor hemen yagmurlamayi cok dikkatli yapmaniz lazim yoksa yapraklar delik delik oluyor.Cok toz olan yerler uygun degil yagmurlama sonrasi bitkiye yapisiyor ve pazara sevk oncesi yikama yapildigindan camur oluyor ve yikama zorlasiyor.isciligi disaridan alirsaniz %60 ini iscilik gideri olarak dusunebilirsiniz 1000 degil 400(500 degil 200 kalir)ilk uretimden hasat yapmayip tohumu kendiniz uretebilirsiniz candem tohum kaplama urunu ile kaplayip ekebilirsiniz tohum maliyetiniz azalir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yenikentli123, post: 1045135, member: 33105"] Abi eger kaliteli bi urun yaparsan tere ve roka icin balik lokantalari pazariniz.Yok ugrasmam toplu veririm dersen 500 kalir iyi bakim sartlarinda 5000 tere alirsiniz dekardan asiri sicaklarda hasat gecikirse hemen tohum yapar toptan 0.25 kurusa verirsiniz lokanta gibi perakende satabileceginiz yer olursa 0.35 kurus 50 kurus arasinda degisir tohumu benim bildigim tek cesit yilda 3 bicim rahat oluyor ankara sartlarinda 4 yetismiyor yada ben yapamadim asiri sicaklar bitki icin stres sebebi sarariyor hemen yagmurlamayi cok dikkatli yapmaniz lazim yoksa yapraklar delik delik oluyor.Cok toz olan yerler uygun degil yagmurlama sonrasi bitkiye yapisiyor ve pazara sevk oncesi yikama yapildigindan camur oluyor ve yikama zorlasiyor.isciligi disaridan alirsaniz %60 ini iscilik gideri olarak dusunebilirsiniz 1000 degil 400(500 degil 200 kalir)ilk uretimden hasat yapmayip tohumu kendiniz uretebilirsiniz candem tohum kaplama urunu ile kaplayip ekebilirsiniz tohum maliyetiniz azalir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2 Dekarınız Olsa Ne Ekerdiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt