PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2 Dekarınız Olsa Ne Ekerdiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1045138" data-attributes="member: 20560"><p>Aslında bir seçenek daha var. 2-3 kuzu alıp beslemeyi düşünüyorum. Eğer kuzu beslemeden elektrik alırsam 2 dekar yeri 2 yada 3'e bölüp kuzular için mini yapay mera şeklinde değerlendirmek ve yerdeki ot potansiyeline göre et için kuzu yetiştirme aklıma geliyor. Fakat tavuktan büyük hayvan beslememiş olmam ve yine tavuk harici bir hayvanı kesmemiş olmam beni çekimser kılıyor.</p><p></p><p>İşin temelinde ise şu var. Çilek deneme için burayı tel örgü ile çevirdim. 4.200 tl çite verdim. Belediyeden izin alıp yolu kazdırıp karşı tarafa su geçirdim. Çilekten usandım, harcadığımız parada gözüm kaldı, hırs yaptım, müşteri kitlemde varken bu hazır çevrili yeri başka şekilde değerlendireyim diyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1045138, member: 20560"] Aslında bir seçenek daha var. 2-3 kuzu alıp beslemeyi düşünüyorum. Eğer kuzu beslemeden elektrik alırsam 2 dekar yeri 2 yada 3'e bölüp kuzular için mini yapay mera şeklinde değerlendirmek ve yerdeki ot potansiyeline göre et için kuzu yetiştirme aklıma geliyor. Fakat tavuktan büyük hayvan beslememiş olmam ve yine tavuk harici bir hayvanı kesmemiş olmam beni çekimser kılıyor. İşin temelinde ise şu var. Çilek deneme için burayı tel örgü ile çevirdim. 4.200 tl çite verdim. Belediyeden izin alıp yolu kazdırıp karşı tarafa su geçirdim. Çilekten usandım, harcadığımız parada gözüm kaldı, hırs yaptım, müşteri kitlemde varken bu hazır çevrili yeri başka şekilde değerlendireyim diyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2 Dekarınız Olsa Ne Ekerdiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt