PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
2. El 4x4 Pickup
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 724620" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: 2. El 4x4 Pickup</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>kesinlikle mıtsubishi l 200 4x4.ikinci el çift kabin araç alım satım işi yapıyorum.nerdeyse sadece çift kabin alır satarım.hemen hemen her çeşidi aldım kullandım sattım.her yönü ile size mıtsubishi l 200 ü tavsiye ederim.5 cam otomatiği defransiyel kilidi ,dijital klima vs gibi ekstraları var.ayrıca 4x4 seçeneği her araçtan bir tane fazla.normalde 4x4 seri 4x4 ağır ve 4x2 seçenekleri olurken mıtsubishide 100 de 50 4x4 ve birde seride 100 de 67 ye 33 diye hafif 4x4 özelliği var.yani arkalar 100 de 67 önler 100 de 33 ile çalışıyor.yakıt ekonomisi vs sağlıyor.ufak tefek çamurda veya yağışlı havalarda çok avantajlı.kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.bildiğim kadar anlatırım.bu arada linkte benim bir ara satlık olan aracımı paylaşmışlar sağolsunlar ama şuan aracımı satmaktan vazgeçtim ve kendim işçi taşımada kullanıyorum.mıtsubishiyi kesinlikle tavsiye ederim.fiyatı 30 ile 35 bin arası deyişir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 724620, member: 21790"] [b]Ynt: 2. El 4x4 Pickup[/b] kesinlikle mıtsubishi l 200 4x4.ikinci el çift kabin araç alım satım işi yapıyorum.nerdeyse sadece çift kabin alır satarım.hemen hemen her çeşidi aldım kullandım sattım.her yönü ile size mıtsubishi l 200 ü tavsiye ederim.5 cam otomatiği defransiyel kilidi ,dijital klima vs gibi ekstraları var.ayrıca 4x4 seçeneği her araçtan bir tane fazla.normalde 4x4 seri 4x4 ağır ve 4x2 seçenekleri olurken mıtsubishide 100 de 50 4x4 ve birde seride 100 de 67 ye 33 diye hafif 4x4 özelliği var.yani arkalar 100 de 67 önler 100 de 33 ile çalışıyor.yakıt ekonomisi vs sağlıyor.ufak tefek çamurda veya yağışlı havalarda çok avantajlı.kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz.bildiğim kadar anlatırım.bu arada linkte benim bir ara satlık olan aracımı paylaşmışlar sağolsunlar ama şuan aracımı satmaktan vazgeçtim ve kendim işçi taşımada kullanıyorum.mıtsubishiyi kesinlikle tavsiye ederim.fiyatı 30 ile 35 bin arası deyişir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
2. El 4x4 Pickup
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt