PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
2. El temiz Traktör Arıyorum !
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KoCaSLaN" data-source="post: 141780" data-attributes="member: 1496"><p><strong>Ynt: 2. El temiz Traktör Arıyorum !</strong></p><p></p><p></p><p>Bazı İNSAFSIZ Galericiler biliyorsunuz Çifçinin elindeki malı ölü fiyatına alır sonra babalar gibi kar eder. Ben istiyorumki meslektaşım kazansın aracı olmasın. Bulamazsam mecburen galeriden alacam, O konyada satılan traktör daha sıfır gibi düşünün adam 55 milyar fiyat istedi 40.000 sattı piyasa zaten allak bullak Bu adam galeriye verseydi 35 ' e zor verirdi galeride 45den aşağı satmazdı. Tabiatım gereyi iğnede alsam araştırmadan almamaya gayret ederim. Bildiğiniz üzere Para kolay kazanılmıyor arkadaşlar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KoCaSLaN, post: 141780, member: 1496"] [b]Ynt: 2. El temiz Traktör Arıyorum ![/b] Bazı İNSAFSIZ Galericiler biliyorsunuz Çifçinin elindeki malı ölü fiyatına alır sonra babalar gibi kar eder. Ben istiyorumki meslektaşım kazansın aracı olmasın. Bulamazsam mecburen galeriden alacam, O konyada satılan traktör daha sıfır gibi düşünün adam 55 milyar fiyat istedi 40.000 sattı piyasa zaten allak bullak Bu adam galeriye verseydi 35 ' e zor verirdi galeride 45den aşağı satmazdı. Tabiatım gereyi iğnede alsam araştırmadan almamaya gayret ederim. Bildiğiniz üzere Para kolay kazanılmıyor arkadaşlar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
2. El temiz Traktör Arıyorum !
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt