PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
2. el ve sıfır traktör alım-satım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="4983" data-source="post: 557629" data-attributes="member: 44029"><p><strong>Ynt: 2. el ve sıfır traktör alım-satım</strong></p><p></p><p>traktör kulüp üyeleri arkadaşlar;</p><p>gölbaşı traktör ankara gölbaşında açmış olduğumuz 3. traktör şubemiz olup şu an için yanlızca 2. el traktör satmaktayız(herhangi bir üretici firmadan bayiilik önerisi gelene kadar) diğer şubelerimizde sıfır olarak new holland marka traktör satmaktayız..</p><p>ben gölbaşındaki şubede olmama rağmen traktörler hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.şu an için yanlızca reklam işlerine bakıyorum.</p><p>bundan dolayı traktör ile ilgili detaylı bilgi isteyenler satış elemanından traktörler hakkında tüm detaylı bilgileri(tüm seceresini) öğrenebilirler.</p><p>tabii ki burdan da bilgilenmek isteyenlere ben yardımcı olmaya çalışacağım .takdir edersiniz ki satış elemanıyla telefonla görüştükten sonra sormuş olduğunuz soruların cevabını buraya iletmekteyim.dolayısıyla sorularınıza cevap vermekte biraz geç kalıyorum.çünkü hergün traktör kulüp gibi onlarca sitede sorulara cevap vermek için dolaşıyorum.Kısacası detaylı bilgileri hızlı bir şekilde öğrenmek isteyen sayın kulüp üyelerimiz 05332246895 numaralı telefonu arayarak tüm sormak istedikleri sorulara cevap alabilirler. </p><p></p><p>herkese iyi günler dilerim...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="4983, post: 557629, member: 44029"] [b]Ynt: 2. el ve sıfır traktör alım-satım[/b] traktör kulüp üyeleri arkadaşlar; gölbaşı traktör ankara gölbaşında açmış olduğumuz 3. traktör şubemiz olup şu an için yanlızca 2. el traktör satmaktayız(herhangi bir üretici firmadan bayiilik önerisi gelene kadar) diğer şubelerimizde sıfır olarak new holland marka traktör satmaktayız.. ben gölbaşındaki şubede olmama rağmen traktörler hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.şu an için yanlızca reklam işlerine bakıyorum. bundan dolayı traktör ile ilgili detaylı bilgi isteyenler satış elemanından traktörler hakkında tüm detaylı bilgileri(tüm seceresini) öğrenebilirler. tabii ki burdan da bilgilenmek isteyenlere ben yardımcı olmaya çalışacağım .takdir edersiniz ki satış elemanıyla telefonla görüştükten sonra sormuş olduğunuz soruların cevabını buraya iletmekteyim.dolayısıyla sorularınıza cevap vermekte biraz geç kalıyorum.çünkü hergün traktör kulüp gibi onlarca sitede sorulara cevap vermek için dolaşıyorum.Kısacası detaylı bilgileri hızlı bir şekilde öğrenmek isteyen sayın kulüp üyelerimiz 05332246895 numaralı telefonu arayarak tüm sormak istedikleri sorulara cevap alabilirler. herkese iyi günler dilerim... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
2. el ve sıfır traktör alım-satım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt