PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2 traktör mü iyi 1 traktör mü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 637620" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: 2 traktör mü iyi 1 traktör mü</strong></p><p></p><p>iki traktörün iki masrafı iki adama iki ekipmana ihtayı olduğunu unutma bunların lastik değişimi yağ değişimi derken masrafların altından kalkılmaz hal alacağını arızaları yetiştiremeyeceğinizi unutma eğer traktörün yetiyorsa boş yere borca girme paranda varsa git sıfır bir çif çeker al keyfine bak derim</p><p></p><p></p><p>şerefli1 arkadaş sana katılmıyorum. Çünkü o masraflar aynıdır. ilk traktörün çalışma saati azalır.Hemde biri arıza yapınca diğeriyle işlerini toplayabilirsin bence tek kötü bazı ana ekipmanlardan edinmek. artılarına gelince biri sürerken diğeri tırmık veya başka bir yapabilir. yakıt durumunu da düşünürsek işe göre makina kullanılabilir. Örneğin ben goble işinde mümkün olduğu kadar 750 fiat ı kullanırım hem iş hızlanıyor hemde dölümüne 800 gr yakıt tüketiyor.aynı işe tümosanı kullanırsam yakıt 1,5 kg. ma çıkıyor. 2.si yeni bir makina alırken kendi bildiğin makina bedavaya gidiyor gibi. 3.sü sıfır makinanın maddiyatına harcanan paraya ELEMAN (traktörü kullanan)varsa bence israf diye düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 637620, member: 15643"] [b]Ynt: 2 traktör mü iyi 1 traktör mü[/b] iki traktörün iki masrafı iki adama iki ekipmana ihtayı olduğunu unutma bunların lastik değişimi yağ değişimi derken masrafların altından kalkılmaz hal alacağını arızaları yetiştiremeyeceğinizi unutma eğer traktörün yetiyorsa boş yere borca girme paranda varsa git sıfır bir çif çeker al keyfine bak derim şerefli1 arkadaş sana katılmıyorum. Çünkü o masraflar aynıdır. ilk traktörün çalışma saati azalır.Hemde biri arıza yapınca diğeriyle işlerini toplayabilirsin bence tek kötü bazı ana ekipmanlardan edinmek. artılarına gelince biri sürerken diğeri tırmık veya başka bir yapabilir. yakıt durumunu da düşünürsek işe göre makina kullanılabilir. Örneğin ben goble işinde mümkün olduğu kadar 750 fiat ı kullanırım hem iş hızlanıyor hemde dölümüne 800 gr yakıt tüketiyor.aynı işe tümosanı kullanırsam yakıt 1,5 kg. ma çıkıyor. 2.si yeni bir makina alırken kendi bildiğin makina bedavaya gidiyor gibi. 3.sü sıfır makinanın maddiyatına harcanan paraya ELEMAN (traktörü kullanan)varsa bence israf diye düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2 traktör mü iyi 1 traktör mü
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt