PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2.ürün mısır hakkında yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 664352" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: 2.ürün mısır hakkında yardım</strong></p><p></p><p>İyi gunler bugday hasadını hangi tarihte yapıyorsunuz ve mısır ekimi için tarla haırlıgıız yaklasık kac gun surecek tahmini misır ekim tarihiniz ne olacak?</p><p>Bu tarihlere gore ekeceginiz mısırın FAO grubunu belirlemeniz gerekir </p><p>Diger konu hasat zamanı yuksek rutubette kalabilir bolgede kurutma tesisi veya rutubetli mısır alacak tuccar mevcut mu ? </p><p>Ornek vermek gerekirse bizim bolgede tahmini ekim donemi temmuzun ilk haftası FAO530-550 grubu mısırların hasat tarihleri Aralık-ocak donemi ( yagmur yagarsa biçerdoverin tarlaya girmesi problem oluyor) ve o tarihlerde ysklasıkrutubet 20-25 civarı geliyor veim ise 850-1100 kg/ da aralığında</p><p>Not: bahsettiğim sartlar danelik mısıra gore</p><p>Danelik mısıra destek 4 kurus / kg (2012 yılı için ) bolge ortalamsına gore destek veriliyor 2013 yılı urun destekleri daha açıklanmadı </p><p>Çks basvuruları aralık ayında il/ilçe tarım mudurluklarıne yapıldı sonradan kayıt olup olmadıgnı ilçe tarım ile gorusebilirsiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 664352, member: 26025"] [b]Ynt: 2.ürün mısır hakkında yardım[/b] İyi gunler bugday hasadını hangi tarihte yapıyorsunuz ve mısır ekimi için tarla haırlıgıız yaklasık kac gun surecek tahmini misır ekim tarihiniz ne olacak? Bu tarihlere gore ekeceginiz mısırın FAO grubunu belirlemeniz gerekir Diger konu hasat zamanı yuksek rutubette kalabilir bolgede kurutma tesisi veya rutubetli mısır alacak tuccar mevcut mu ? Ornek vermek gerekirse bizim bolgede tahmini ekim donemi temmuzun ilk haftası FAO530-550 grubu mısırların hasat tarihleri Aralık-ocak donemi ( yagmur yagarsa biçerdoverin tarlaya girmesi problem oluyor) ve o tarihlerde ysklasıkrutubet 20-25 civarı geliyor veim ise 850-1100 kg/ da aralığında Not: bahsettiğim sartlar danelik mısıra gore Danelik mısıra destek 4 kurus / kg (2012 yılı için ) bolge ortalamsına gore destek veriliyor 2013 yılı urun destekleri daha açıklanmadı Çks basvuruları aralık ayında il/ilçe tarım mudurluklarıne yapıldı sonradan kayıt olup olmadıgnı ilçe tarım ile gorusebilirsiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2.ürün mısır hakkında yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt