PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2.ürün silajlık mısır.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="araplıova" data-source="post: 950585" data-attributes="member: 52580"><p><strong>Ynt: 2.ürün silajlık mısır.</strong></p><p></p><p>Ben gecen yil bugday arkasi silajlik misir ektim once cizel ile surelim kesek cikmasin ugrastirmasin dedik cizeli cektik yagmur basladi bu defa yuzeyde kalan saplar islandi islaninca mibzer calismadi yagmur aralikli devam edince aniz kurumadii bu defa pullukla devirelim dedik surduk bi defa sonunda bir hafta gecikme ile ekebildik cesit advanta2898 LG nin tam ektik yarm saat sonta sagnak bi yagmur yagdi sonra iki gun serin bi poyraz esti ve yuzeyde sert bi kaymak tabakasi olustu sonra bi aletle onu kirdik misir cikti sonra ara capa ot ilaci en son damlamayi serdik sonucta dekara 6 ton alip bitirdik son olarak eger domuz zarari coksa damlama sermeyin buda onemli ayrinti damlama borularini kopariyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="araplıova, post: 950585, member: 52580"] [b]Ynt: 2.ürün silajlık mısır.[/b] Ben gecen yil bugday arkasi silajlik misir ektim once cizel ile surelim kesek cikmasin ugrastirmasin dedik cizeli cektik yagmur basladi bu defa yuzeyde kalan saplar islandi islaninca mibzer calismadi yagmur aralikli devam edince aniz kurumadii bu defa pullukla devirelim dedik surduk bi defa sonunda bir hafta gecikme ile ekebildik cesit advanta2898 LG nin tam ektik yarm saat sonta sagnak bi yagmur yagdi sonra iki gun serin bi poyraz esti ve yuzeyde sert bi kaymak tabakasi olustu sonra bi aletle onu kirdik misir cikti sonra ara capa ot ilaci en son damlamayi serdik sonucta dekara 6 ton alip bitirdik son olarak eger domuz zarari coksa damlama sermeyin buda onemli ayrinti damlama borularini kopariyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2.ürün silajlık mısır.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt