PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 adetlik büyükbaş işletmesi için gerekenler ve getireceği gelir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="vasago" data-source="post: 1008685" data-attributes="member: 53757"><p>Ahırda mirasçı varsa sakın bulaşmayın, bugün kimsenin yüzüne bakmadığı yere bir tane çivi çaksanız kıymete biner dert olur başınıza. </p><p></p><p>Kredi için ruhsatlı tapulu bir yerinizin olması yeterli öyle teknolojisine bakmıyorlar, tek dertleri kredi batarsa el koyup satabilecek olmaları. Kredide şöyle bir durum var. %75'ini veriyoruz diyorlar ama sizin aldığınız fiyatın %75'ini vermiyorlar. Geçen yaz banka bize ben düve fiyatını 7100 lira hesaplıyorum ve bunun %75'ini veririm sen istersen 7500'e al istersen 15.000'e al dedi. Bize 10 bine gelen hayvanlar için banka 5150 lira kredi verdi.</p><p></p><p>Sizin için en mantıklısı civardan satılık bir yeri almak olur, sahibi ile vadeli ödeme olacak şekilde anlaşabilirseniz hem yararınıza olur. Biz o şekilde yaptık, sıfırdan girsek peşin 400-500 bin TL harcayacakken 450.000'e 5 yıl vadeli bir yer bulduk ve orayı aldık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="vasago, post: 1008685, member: 53757"] Ahırda mirasçı varsa sakın bulaşmayın, bugün kimsenin yüzüne bakmadığı yere bir tane çivi çaksanız kıymete biner dert olur başınıza. Kredi için ruhsatlı tapulu bir yerinizin olması yeterli öyle teknolojisine bakmıyorlar, tek dertleri kredi batarsa el koyup satabilecek olmaları. Kredide şöyle bir durum var. %75'ini veriyoruz diyorlar ama sizin aldığınız fiyatın %75'ini vermiyorlar. Geçen yaz banka bize ben düve fiyatını 7100 lira hesaplıyorum ve bunun %75'ini veririm sen istersen 7500'e al istersen 15.000'e al dedi. Bize 10 bine gelen hayvanlar için banka 5150 lira kredi verdi. Sizin için en mantıklısı civardan satılık bir yeri almak olur, sahibi ile vadeli ödeme olacak şekilde anlaşabilirseniz hem yararınıza olur. Biz o şekilde yaptık, sıfırdan girsek peşin 400-500 bin TL harcayacakken 450.000'e 5 yıl vadeli bir yer bulduk ve orayı aldık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 adetlik büyükbaş işletmesi için gerekenler ve getireceği gelir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt