PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 adetlik büyükbaş işletmesi için gerekenler ve getireceği gelir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="muhammed6" data-source="post: 1171861" data-attributes="member: 74375"><p>vasago bişey sormak istiyorum sana . şimdi ben elimde biraz parar var 300.000 -400.000 arası .amacım şehirden uzaklaşmak çamların arasında sessız sakin bir hayat sürmek.yeri filan sayma onu var olarak düşün . </p><p></p><p>not=daha önce bu işi yapmadım yanıma eleman alıcam .bende ondan işi öğrenicem.</p><p></p><p>1-küçük baş besi düşünelim = kaç dönümlük yer gerekiyor acaba kaç adet küçük baş almalıyım hangi cins almalıyım bunları kıme nasıl satarız bize ne gibi gelir getirir.satarken zorlanırmıyız yoksa kıme versek altın hesabı gidermi. arkadaşlar bu arada amacım zengın olmak aylık 100.000 tl gelir elde etmek fılan değil ayda 3.000 tl elime geçsin yeter dağlık yer bana yeter.</p><p></p><p>2-buyuk baş besi için kaç adet almalıyım kaç dönümlük yer gerekir nekadar kar bırakır beni geçindirirmi kıme nasıl satarız gelip alırlarmı beslik hayvanlrdan hangi cins önerirsınız ve nerden alınır sizce </p><p></p><p>3-tavukdan soz etmıcem çünkü tavuk işi yaş bişey kazandırmıyor .toptancıları tam ölücüler yumurtanın tanesını 0.01 den aldıklarını düşünüyorum cebıme bişey kalmaz hatta tavuk kendı yemını bıle ödemiyo</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="muhammed6, post: 1171861, member: 74375"] vasago bişey sormak istiyorum sana . şimdi ben elimde biraz parar var 300.000 -400.000 arası .amacım şehirden uzaklaşmak çamların arasında sessız sakin bir hayat sürmek.yeri filan sayma onu var olarak düşün . not=daha önce bu işi yapmadım yanıma eleman alıcam .bende ondan işi öğrenicem. 1-küçük baş besi düşünelim = kaç dönümlük yer gerekiyor acaba kaç adet küçük baş almalıyım hangi cins almalıyım bunları kıme nasıl satarız bize ne gibi gelir getirir.satarken zorlanırmıyız yoksa kıme versek altın hesabı gidermi. arkadaşlar bu arada amacım zengın olmak aylık 100.000 tl gelir elde etmek fılan değil ayda 3.000 tl elime geçsin yeter dağlık yer bana yeter. 2-buyuk baş besi için kaç adet almalıyım kaç dönümlük yer gerekir nekadar kar bırakır beni geçindirirmi kıme nasıl satarız gelip alırlarmı beslik hayvanlrdan hangi cins önerirsınız ve nerden alınır sizce 3-tavukdan soz etmıcem çünkü tavuk işi yaş bişey kazandırmıyor .toptancıları tam ölücüler yumurtanın tanesını 0.01 den aldıklarını düşünüyorum cebıme bişey kalmaz hatta tavuk kendı yemını bıle ödemiyo [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 adetlik büyükbaş işletmesi için gerekenler ve getireceği gelir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt