PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 949859" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: 20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>20 Sağmalı aynı anda sağmazssan ne olucak ? abi bak </p><p>10 tanesi sağ 10 tanesi gebe yılda ozaman sürekli 12 ay boyunca çeşit çeşit sağım yaparsın</p><p>ben böyle olsun digil 20 inek hergün sağılsın geriye kalan kuru dönemlerdende +2yi den +1ini simentali sağım yapmak gerek</p><p>düzenli olucak en çok dikkat ediceğim konu ve kazançlar bu civardadır Gözünü seveyim yap bir ayrıntılı fibizilite de görelim</p><p>Süt fiyatı burda 1,500</p><p>evet günlük 1/baş masraf 13 TL. 30 KG Süt için</p><p>Gübreyi saymadım bile Remorku 100-120tl Arası yılda kaç 10 larca remork? dolacak biliyormusuu</p><p>20 bin belki ordan kaarın olucak </p><p>EVET Sermaye kuvvetli gerek çünkü bu sistemler olmadan artık hayvancılık zaten yani zor olucak olur</p><p>bunlar zamandan %80 tasarruf demektir bununda Ayrılı ahıra ne kadar zaman ayırıyorsunuz ne kadar az olur tek tek Ayrı konu açıcam.</p><p>Bu sistemleri kur bul 20 Tane sağmal 10 bi firmadan 5 bir yerden aynı 1-2 olabilir gebelik sorun digil fazlasına kaçma.</p><p>Hiç farketmez benim düzenim çünkü düzenli oluucak</p><p>sana kalmış birşey diğeri gebe iken diğeri sağılır 7 ay sağım demiştim bu 10 hayvan gebeyken diğer yarısındanda kalan 3-5 ayda kazanırsın.</p><p>BU Sistemler olmadan hayvancılık yapmak zor dediğim gibi kardeş Ve ayrıntılı bir fibizilite bekliyoruum noluur? </p><p></p><p></p><p></p><p>İşin ne neyden kaçıyorsun tabi yapabilirisen ki her hafta kendin yap analizini yok olmz dersen 1-2 ayda bir gösterirsin.</p><p>o ahır ı neden 2 yıl atıyor?</p><p>gübre çukuru yapmak 1 haftayı geçmez</p><p>syırıcı sistemini kurmak 5 günü geçmez</p><p>su püskürtme sistemini yapmak 1 haftanı geçmez</p><p>yemlik dizayınını yapmak 10 günü geeçmez </p><p></p><p>anlıyacağın Dediklerim 2 ay sürekli hergün çalışmayla biter</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 949859, member: 57906"] [b]Ynt: 20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ[/b] 20 Sağmalı aynı anda sağmazssan ne olucak ? abi bak 10 tanesi sağ 10 tanesi gebe yılda ozaman sürekli 12 ay boyunca çeşit çeşit sağım yaparsın ben böyle olsun digil 20 inek hergün sağılsın geriye kalan kuru dönemlerdende +2yi den +1ini simentali sağım yapmak gerek düzenli olucak en çok dikkat ediceğim konu ve kazançlar bu civardadır Gözünü seveyim yap bir ayrıntılı fibizilite de görelim Süt fiyatı burda 1,500 evet günlük 1/baş masraf 13 TL. 30 KG Süt için Gübreyi saymadım bile Remorku 100-120tl Arası yılda kaç 10 larca remork? dolacak biliyormusuu 20 bin belki ordan kaarın olucak EVET Sermaye kuvvetli gerek çünkü bu sistemler olmadan artık hayvancılık zaten yani zor olucak olur bunlar zamandan %80 tasarruf demektir bununda Ayrılı ahıra ne kadar zaman ayırıyorsunuz ne kadar az olur tek tek Ayrı konu açıcam. Bu sistemleri kur bul 20 Tane sağmal 10 bi firmadan 5 bir yerden aynı 1-2 olabilir gebelik sorun digil fazlasına kaçma. Hiç farketmez benim düzenim çünkü düzenli oluucak sana kalmış birşey diğeri gebe iken diğeri sağılır 7 ay sağım demiştim bu 10 hayvan gebeyken diğer yarısındanda kalan 3-5 ayda kazanırsın. BU Sistemler olmadan hayvancılık yapmak zor dediğim gibi kardeş Ve ayrıntılı bir fibizilite bekliyoruum noluur? İşin ne neyden kaçıyorsun tabi yapabilirisen ki her hafta kendin yap analizini yok olmz dersen 1-2 ayda bir gösterirsin. o ahır ı neden 2 yıl atıyor? gübre çukuru yapmak 1 haftayı geçmez syırıcı sistemini kurmak 5 günü geçmez su püskürtme sistemini yapmak 1 haftanı geçmez yemlik dizayınını yapmak 10 günü geeçmez anlıyacağın Dediklerim 2 ay sürekli hergün çalışmayla biter [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt