PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 949893" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: 20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Evet hocam Sütün fiyatı 1,00 tl ye Satıyorsuunuz 20 inekten 20kg süt alıyoruz hepsinden buda 6 aysağılıyor yani 150gün falan.</p><p>buda 3 ton ediyor hadi etsin az diceksin tamam 5 ton yıllık süt alıyoruz.</p><p>20 inek için 1 içşi tuttuuk.</p><p>5 ton sütü 1 tlden 5 bin %25i bize kalıyor 1,500 TL. Hadi Diyelim</p><p></p><p>Evet bir inekten Yıllık 1,500 Bin kazanabilir.</p><p>Buzağı ölebilir. </p><p>dogum yapamaz</p><p>Ne bileyim hani destekler gelmicek</p><p>kdv yok artık hiç türkiyede.</p><p></p><p>( Ben olumsuzlukları hiç bir zaman düşünmem düşünürsem iştahım kaçıyor o yüzden tedbirimi alırım gerektiğince gerisi ilah-i taktir ne buyurmuşssa o dur ) benim için O Yüzden takmam yani</p><p>Hayal kurmuyorum </p><p>Hesabla 1,500tl den Sütü? Fibizilite yap.</p><p>Rasyon yap</p><p>Ben arsamı satıcam yapıcam o gübre çukurunu çünki çok faydalı olucak 4 dönüm yer satarım olur biter ,, VE 20 İnekten de 30 Bin Kazanılır Bu 20 ' ye kadar düşer aslında kazan her inek başı 1,000tl Hesablanması en iyi yoldur.</p><p></p><p>Benim için kazan önemli digil o 20 inek 4-5 yılda 60-70 Sağmala çıkarabilmem satarak alarak vs.</p><p>Sonrasında çiftlik kurmak istiyorum yer satıp alıp düzen kurmak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 949893, member: 57906"] [b]Ynt: 20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ[/b] Evet hocam Sütün fiyatı 1,00 tl ye Satıyorsuunuz 20 inekten 20kg süt alıyoruz hepsinden buda 6 aysağılıyor yani 150gün falan. buda 3 ton ediyor hadi etsin az diceksin tamam 5 ton yıllık süt alıyoruz. 20 inek için 1 içşi tuttuuk. 5 ton sütü 1 tlden 5 bin %25i bize kalıyor 1,500 TL. Hadi Diyelim Evet bir inekten Yıllık 1,500 Bin kazanabilir. Buzağı ölebilir. dogum yapamaz Ne bileyim hani destekler gelmicek kdv yok artık hiç türkiyede. ( Ben olumsuzlukları hiç bir zaman düşünmem düşünürsem iştahım kaçıyor o yüzden tedbirimi alırım gerektiğince gerisi ilah-i taktir ne buyurmuşssa o dur ) benim için O Yüzden takmam yani Hayal kurmuyorum Hesabla 1,500tl den Sütü? Fibizilite yap. Rasyon yap Ben arsamı satıcam yapıcam o gübre çukurunu çünki çok faydalı olucak 4 dönüm yer satarım olur biter ,, VE 20 İnekten de 30 Bin Kazanılır Bu 20 ' ye kadar düşer aslında kazan her inek başı 1,000tl Hesablanması en iyi yoldur. Benim için kazan önemli digil o 20 inek 4-5 yılda 60-70 Sağmala çıkarabilmem satarak alarak vs. Sonrasında çiftlik kurmak istiyorum yer satıp alıp düzen kurmak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt