PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 952878" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: 20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Aynen abi Örnek veriyorum ki sana şöyle bir durum var benim 150mm ilerimde bir uzaktan akrabam 50-60 yıllık dam ahır kapalı içine bir girdim ki her yer afferdsin b*k götürüyor duvarlr vs yerler inek en köşede 2 tane inek sürekli hiç temizlemiyroarmış sabahları önüne yem Hele geçen yaz sineklerle dolu oluyor çıkaramıyorlarda fazla dışarı inek üstü %70i çamur senede 1 kez temziliyoruz kaba pisliğini diyorlar</p><p>Dedim ki yazık günah önüne sadece Saman süt yemi var başka bişi göremedim sulukları pis çeşmeyle açıyorda çamurlu su pis su içiyorlar</p><p></p><p></p><p>Ondan sonra ailem demişler hayvancılığa bulaşmayın biz sütçüye süt veriyoruz yem alıroyurz. Yaw senin Allah cezanı verir 9 KG Süt döküyorum diyor ineekler birde holstein sütçü ilk geldiklerinde 2-3 yıl önce 25-40 mış 9a İnmiş </p><p></p><p>Dedim ki neden ? neymiş yaşlandıkça verim düşüyor sen benim töbe töbee.</p><p>Hiç konuşmadım buzağısı Ölmezsse kaar kalıyormuş sana diyorki birde 7.aydan sonra 4 kgya kadar düşüyor en fazla 12 kg aldım diyor 2-3 gün kesin onuda Merada beslemiştir it ogulları</p><p></p><p>Köylü tereyağı kokuyor diyor süt iyi digil diyor</p><p></p><p>Tabi Havalandırma yok kapı deliğini bile kapatmışlar sogukda İNEK Hergün ürüt asik kokluyor kardeş Bi araştır ? süt nasıl oluşur verim nasıl artar hee tabi gelmiş eski cahili sistem devam ediyorlar.İnek dışarda kışın beklemez inekler -25 e kadar dayanıyor hiç olmadı BRANDA ile kapat etranı açık sistemde gene iyi.</p><p></p><p>inek rahat havalandırma alamıyor samanlar kötüsü yemler markası kötü.</p><p>Sat dedim ya kazanmıyorsan ne satacam dedi yıllık iki bin tl para alıyorum ALLAH BELANI VERSİN sen bu İneğe bu reziliyette hakim ediyorsan dedim içimden.Çok kötü abi yaa çok kötü. gerçekten böyle Evlatların gibi bakıcaksın o sistem olsa dahi havalandırmalar geniş suluklar temiz hergün gelberi ile temizlicen altını Çocugun onlar senin ama beyfendi Üvey oglunu geçtim düşmanı gibi.patron olucak o</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 952878, member: 57906"] [b]Ynt: 20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ[/b] Aynen abi Örnek veriyorum ki sana şöyle bir durum var benim 150mm ilerimde bir uzaktan akrabam 50-60 yıllık dam ahır kapalı içine bir girdim ki her yer afferdsin b*k götürüyor duvarlr vs yerler inek en köşede 2 tane inek sürekli hiç temizlemiyroarmış sabahları önüne yem Hele geçen yaz sineklerle dolu oluyor çıkaramıyorlarda fazla dışarı inek üstü %70i çamur senede 1 kez temziliyoruz kaba pisliğini diyorlar Dedim ki yazık günah önüne sadece Saman süt yemi var başka bişi göremedim sulukları pis çeşmeyle açıyorda çamurlu su pis su içiyorlar Ondan sonra ailem demişler hayvancılığa bulaşmayın biz sütçüye süt veriyoruz yem alıroyurz. Yaw senin Allah cezanı verir 9 KG Süt döküyorum diyor ineekler birde holstein sütçü ilk geldiklerinde 2-3 yıl önce 25-40 mış 9a İnmiş Dedim ki neden ? neymiş yaşlandıkça verim düşüyor sen benim töbe töbee. Hiç konuşmadım buzağısı Ölmezsse kaar kalıyormuş sana diyorki birde 7.aydan sonra 4 kgya kadar düşüyor en fazla 12 kg aldım diyor 2-3 gün kesin onuda Merada beslemiştir it ogulları Köylü tereyağı kokuyor diyor süt iyi digil diyor Tabi Havalandırma yok kapı deliğini bile kapatmışlar sogukda İNEK Hergün ürüt asik kokluyor kardeş Bi araştır ? süt nasıl oluşur verim nasıl artar hee tabi gelmiş eski cahili sistem devam ediyorlar.İnek dışarda kışın beklemez inekler -25 e kadar dayanıyor hiç olmadı BRANDA ile kapat etranı açık sistemde gene iyi. inek rahat havalandırma alamıyor samanlar kötüsü yemler markası kötü. Sat dedim ya kazanmıyorsan ne satacam dedi yıllık iki bin tl para alıyorum ALLAH BELANI VERSİN sen bu İneğe bu reziliyette hakim ediyorsan dedim içimden.Çok kötü abi yaa çok kötü. gerçekten böyle Evlatların gibi bakıcaksın o sistem olsa dahi havalandırmalar geniş suluklar temiz hergün gelberi ile temizlicen altını Çocugun onlar senin ama beyfendi Üvey oglunu geçtim düşmanı gibi.patron olucak o [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
20 İnek Ne kazandırır Fibizilite Çalışması Nasıl daha Fazla kazandırır KISA ÖZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt