PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
20 li Tek Diskli İrTem Çekilir Tip Hububat Mibzeri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mürsel YAZICI" data-source="post: 880369" data-attributes="member: 44042"><p><strong>Ynt: 20 li Tek Diskli İrTem Çekilir Tip Hububat Mibzeri</strong></p><p></p><p>teşekkürler inşallah daha iyisi sizin olur.pazarlık da arasında 2 ile 2,5 bin tl oynuyor şu özellikleri için tercih ettim </p><p>1.şanzımanlı oluşu nedeni ile çeşitli ürünleri ekebilmesi</p><p>2.hem çekilir hem asılır tipte ekim yapma özelliği</p><p>3.malzeme kalitesi+işçilik</p><p>4.mibzer diskleri ve küreklerinin imalatından dolayı saplı ve engebeli arazide toprağı kucaklamaması</p><p>5.baskı yaylarının tasaramı ve kalitesinin uzun ömürlü olması</p><p>6.bakım ve servis işlerinin basit ve anlaşılır olması</p><p>7.kalitesine göre fiyatı nın uygun oluşu</p><p>diğer modellerde yaşadığım ve caymama sebep olan belli başlı özellikler ise şunlar;özdöken nin HBM-B modeli olan çift hortumlu büyük tekerlekli mibzeri inceledim bana göre çok dandik bir mibzer di hala bir gelişme yok bir iki sefer ekim yaptım ekim esnasında boşaltma klepeleri çok sorun çıkartıyordu,dişli ile tohum klepe arasına sıkışıyor sıkışma nedeni ile klepeyi aşağıya doğru indiriyor ve dişli altından tohum sarfiyatı oluyordu tekerinin yüksek olması nedeni ile ekim yatağı iyi hazırlanmayan tarlada hortumlar çıkıyordu özellikle bu mibzerin gübreyi ayrı atması için yapılan spiral hortumlarının hemen hemen hepsi ayaklara bağlanan yerlerinden çıktı veya ortadan bi yerden kopuyordu,şakalak ın normal modelleride aynı boşaltma klepesi olduğundan aynı sorunu yaşayan kullanıcılardan duydum bundan da vazgeçtim bunların içerisinde ekermak daha iyiydi ekermak alacaktım fakat irtem i görünce hepsinden vazgeçtim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mürsel YAZICI, post: 880369, member: 44042"] [b]Ynt: 20 li Tek Diskli İrTem Çekilir Tip Hububat Mibzeri[/b] teşekkürler inşallah daha iyisi sizin olur.pazarlık da arasında 2 ile 2,5 bin tl oynuyor şu özellikleri için tercih ettim 1.şanzımanlı oluşu nedeni ile çeşitli ürünleri ekebilmesi 2.hem çekilir hem asılır tipte ekim yapma özelliği 3.malzeme kalitesi+işçilik 4.mibzer diskleri ve küreklerinin imalatından dolayı saplı ve engebeli arazide toprağı kucaklamaması 5.baskı yaylarının tasaramı ve kalitesinin uzun ömürlü olması 6.bakım ve servis işlerinin basit ve anlaşılır olması 7.kalitesine göre fiyatı nın uygun oluşu diğer modellerde yaşadığım ve caymama sebep olan belli başlı özellikler ise şunlar;özdöken nin HBM-B modeli olan çift hortumlu büyük tekerlekli mibzeri inceledim bana göre çok dandik bir mibzer di hala bir gelişme yok bir iki sefer ekim yaptım ekim esnasında boşaltma klepeleri çok sorun çıkartıyordu,dişli ile tohum klepe arasına sıkışıyor sıkışma nedeni ile klepeyi aşağıya doğru indiriyor ve dişli altından tohum sarfiyatı oluyordu tekerinin yüksek olması nedeni ile ekim yatağı iyi hazırlanmayan tarlada hortumlar çıkıyordu özellikle bu mibzerin gübreyi ayrı atması için yapılan spiral hortumlarının hemen hemen hepsi ayaklara bağlanan yerlerinden çıktı veya ortadan bi yerden kopuyordu,şakalak ın normal modelleride aynı boşaltma klepesi olduğundan aynı sorunu yaşayan kullanıcılardan duydum bundan da vazgeçtim bunların içerisinde ekermak daha iyiydi ekermak alacaktım fakat irtem i görünce hepsinden vazgeçtim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
20 li Tek Diskli İrTem Çekilir Tip Hububat Mibzeri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt