PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
200-220 hp En Hesaplı Traktör Hangileridir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çıray" data-source="post: 750620" data-attributes="member: 23421"><p><strong>Ynt: 200-220 hp En Hesaplı Traktör Hangileridir?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Model Max. hp* Max. hp (PM)** Max. torque (PM) <strong>Transmission</strong> Package</p><p></p><p>MF 7624 215 260 1120 <strong>Dyna-6 / VT</strong> Essential / Efficient / Exclusive </p><p></p><p>Şanzıman türü Dyna-6 / VT olarak geçiyor.ML 180 yerine Dyna VT ' mi demişler acaba.Bence farklı şanzımanlar kullanıyorlar.Broşürüde inceledim ama... Zaten Fendt ' i Fendt yapan Vario şanzıman.Bence bunu MF ' de kullanmış olamazlar.Kullansalar bile Fendt ' in diğer makinelere göre zaman tasarrufu olduğu yazıyordu.Heralde 400 Vario ' nun kataloğunda bi incele istersen.Ayrıca yakıtları kıyaslarken yıllık 1000 saat çalışacak şekilde 5 yıllık ve 10 yıllık süreler için hesaplarsan daha doğru rakamlara ulaşırsın bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çıray, post: 750620, member: 23421"] [b]Ynt: 200-220 hp En Hesaplı Traktör Hangileridir?[/b] Model Max. hp* Max. hp (PM)** Max. torque (PM) [b]Transmission[/b] Package MF 7624 215 260 1120 [b]Dyna-6 / VT[/b] Essential / Efficient / Exclusive Şanzıman türü Dyna-6 / VT olarak geçiyor.ML 180 yerine Dyna VT ' mi demişler acaba.Bence farklı şanzımanlar kullanıyorlar.Broşürüde inceledim ama... Zaten Fendt ' i Fendt yapan Vario şanzıman.Bence bunu MF ' de kullanmış olamazlar.Kullansalar bile Fendt ' in diğer makinelere göre zaman tasarrufu olduğu yazıyordu.Heralde 400 Vario ' nun kataloğunda bi incele istersen.Ayrıca yakıtları kıyaslarken yıllık 1000 saat çalışacak şekilde 5 yıllık ve 10 yıllık süreler için hesaplarsan daha doğru rakamlara ulaşırsın bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
200-220 hp En Hesaplı Traktör Hangileridir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt