PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozan_06" data-source="post: 144962" data-attributes="member: 895"><p><strong>Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kardeş alınma değilde, herkes yaptığı işi anlatıyor, bunu yalanlamak anlamsız...Elbette toprak özellikleri farklı, yapılan iş değişir, ben demiyorum ki 5600 fordla samsunda 1000 dönüm yer işliyorım, tabi ki kendi arazimizden bahsediyorum... Bu arada eskiden, rahmetli dedem sağ iken, onun son traktörü JD ' nin de resimlerini yayınladım, amcamların ford5000, bizim 5600 ile 3 traktör, müşterek ekiliş yaptığımız dönemde, dedem, amcamlar ve bizim kendimizin toplam yaklaşık 6000 ekilişimiz oluyordu, yaklaşık 2000 dönümde icar tutuyorduk. Bilen bilir, Ilıca-İnler arasında Geneci özü denilen mevkinin ortasından çay geçer, komisyonun parsellediği 22-25 dönümlük yerler bulunur. Bu özün tamamını icar tutardık, kendi tarlalarımızda vardı burada, komple sulu yani. O dönemde, 64 model JD, 72model 5000 ve 76 model 5600 ile 8000 dönüm yere buğday ekerdik...BUnlar abartı-yalan değil, yaşananlar. Şimdi ise dediğim gibi, herkes kendi arazisi ile uğraşıyor, babamınkilerle ben uğraşıyorum, iki traktörüm var ama baba yadigarı 5600 sadece ilaç,süne ilacı ve sulama zamanı kullanılıyor, gerisini TD85D hallediyor.</p><p></p><p>Saygılar....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozan_06, post: 144962, member: 895"] [b]Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir[/b] Kardeş alınma değilde, herkes yaptığı işi anlatıyor, bunu yalanlamak anlamsız...Elbette toprak özellikleri farklı, yapılan iş değişir, ben demiyorum ki 5600 fordla samsunda 1000 dönüm yer işliyorım, tabi ki kendi arazimizden bahsediyorum... Bu arada eskiden, rahmetli dedem sağ iken, onun son traktörü JD ' nin de resimlerini yayınladım, amcamların ford5000, bizim 5600 ile 3 traktör, müşterek ekiliş yaptığımız dönemde, dedem, amcamlar ve bizim kendimizin toplam yaklaşık 6000 ekilişimiz oluyordu, yaklaşık 2000 dönümde icar tutuyorduk. Bilen bilir, Ilıca-İnler arasında Geneci özü denilen mevkinin ortasından çay geçer, komisyonun parsellediği 22-25 dönümlük yerler bulunur. Bu özün tamamını icar tutardık, kendi tarlalarımızda vardı burada, komple sulu yani. O dönemde, 64 model JD, 72model 5000 ve 76 model 5600 ile 8000 dönüm yere buğday ekerdik...BUnlar abartı-yalan değil, yaşananlar. Şimdi ise dediğim gibi, herkes kendi arazisi ile uğraşıyor, babamınkilerle ben uğraşıyorum, iki traktörüm var ama baba yadigarı 5600 sadece ilaç,süne ilacı ve sulama zamanı kullanılıyor, gerisini TD85D hallediyor. Saygılar.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt