PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 144992" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir</strong></p><p></p><p>cevab yazmıştım önderemedim.tekrar yazıyorum.</p><p> erkuntum var 804x4 yaklaşık 200 dekar arpam ekili.220 dekar nohut ekmeyi planlıyorum.2008-10 dan bügüüne kadar 480+185+371 tl lik mazot aldım.kullandığım mazotları liste yapıyorm.fatura alıyorum.elimde 3,5 depoluk yani 65-70 litre alıyor depo mazotum var.bir kısmı yuro dizel.480+185 liralık mazotla 160 dekar tarla sürdüm.kuru şartlarda 10 ayın sonları kasımın ilk haftasında.25 dekar yeri sürdüm tohuma hazırladım ve tohumu ektim.ayak işleri yol işleri hiç bir şekilde dahil degil.371 liralık mazotu 2350 liradan aldım litresini.diğerlerini 2500 liradn aldım.480+185 liradan aldığım mazotdan 70-75 litre civarında duyor.371 tl likde duruyor.arazim ve arazilerimiz çok dalgalı be rampadır.ayrıca sert dir.her traktörün harcı degil erkunt la çok güzel uyum sagladı tarlada biz de birçok traktörü aldım ve kullandım.yakıt ve güç olarak erkunt idael geldi.bizlere az veya çok ben çok memnunum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 144992, member: 988"] [b]Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir[/b] cevab yazmıştım önderemedim.tekrar yazıyorum. erkuntum var 804x4 yaklaşık 200 dekar arpam ekili.220 dekar nohut ekmeyi planlıyorum.2008-10 dan bügüüne kadar 480+185+371 tl lik mazot aldım.kullandığım mazotları liste yapıyorm.fatura alıyorum.elimde 3,5 depoluk yani 65-70 litre alıyor depo mazotum var.bir kısmı yuro dizel.480+185 liralık mazotla 160 dekar tarla sürdüm.kuru şartlarda 10 ayın sonları kasımın ilk haftasında.25 dekar yeri sürdüm tohuma hazırladım ve tohumu ektim.ayak işleri yol işleri hiç bir şekilde dahil degil.371 liralık mazotu 2350 liradan aldım litresini.diğerlerini 2500 liradn aldım.480+185 liradan aldığım mazotdan 70-75 litre civarında duyor.371 tl likde duruyor.arazim ve arazilerimiz çok dalgalı be rampadır.ayrıca sert dir.her traktörün harcı degil erkunt la çok güzel uyum sagladı tarlada biz de birçok traktörü aldım ve kullandım.yakıt ve güç olarak erkunt idael geldi.bizlere az veya çok ben çok memnunum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt