PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="doganbey1" data-source="post: 165675" data-attributes="member: 919"><p><strong>Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir</strong></p><p></p><p>bana 200 dnm yer verecekler ben onunla senede40 milyar kazanırım 40 milyar az paramı bugün 2 öğretmen 1 yıl boyunca çalışıpta 40 milyarı tamamlayamıyor.arkadaşın biri 32 günde tüm işleri halletti eee geriye kalan zamanda da başka bir iş yap bak keyfine.hiç kızmayın ama bizim insanımız gevşek neden hicara verecek ya kahvede oturmasın gitsin çalışsın işte çifçilikte özendiğimiz avrupa ülkelerinde adamlar 80 yaşında ama hala elinde çapa traktör kullanıyor.bizim amcalar ne yapıyor kahvede sigara üstüne sigara karısını gönderiri tarlaya kendi oturur.sonra işine önm vermez yok biz çifçiler kan ağlıyoruz arkadaşlar iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmayacan 2 sinide kendine batıracan.bnm dedem o kadar hayvan varken 60 senelerininden bahsediyorum 300-400 tane hayvan var.abisi hayvanları alıp satıyo sonra geliyor eve zarar ettik paraları alamadık dio gidio.dedem o zamana kadar toprağı saksıda görmüş çifçilikle uğraşmamış hep hayvanla uğraşmış.cebinde parası yokken köye gitmiş 5 sene boyunca yatmamış uyumamış çalışmış köyden tekrar keşana gelmiş ve şimdi ondan önce işe başlayanlar hala batakta ama dedem iş yapmış domates biber tarlasında işçilerden sonrea motor ışığıyla çalışmış ve allaha binlerce kez şükürler olsun şimdi sülalesine yetecek kadar parası var ve bunlarıda 20 dönüm bahçeyle yaptı.BEN ONU BUNU BİLMEM İŞSİZLİK DİYE BİR ŞEY YOK İNSAN İSTEDİMİ HER ŞEYDEN PARA KAZANIR</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="doganbey1, post: 165675, member: 919"] [b]Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir[/b] bana 200 dnm yer verecekler ben onunla senede40 milyar kazanırım 40 milyar az paramı bugün 2 öğretmen 1 yıl boyunca çalışıpta 40 milyarı tamamlayamıyor.arkadaşın biri 32 günde tüm işleri halletti eee geriye kalan zamanda da başka bir iş yap bak keyfine.hiç kızmayın ama bizim insanımız gevşek neden hicara verecek ya kahvede oturmasın gitsin çalışsın işte çifçilikte özendiğimiz avrupa ülkelerinde adamlar 80 yaşında ama hala elinde çapa traktör kullanıyor.bizim amcalar ne yapıyor kahvede sigara üstüne sigara karısını gönderiri tarlaya kendi oturur.sonra işine önm vermez yok biz çifçiler kan ağlıyoruz arkadaşlar iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batırmayacan 2 sinide kendine batıracan.bnm dedem o kadar hayvan varken 60 senelerininden bahsediyorum 300-400 tane hayvan var.abisi hayvanları alıp satıyo sonra geliyor eve zarar ettik paraları alamadık dio gidio.dedem o zamana kadar toprağı saksıda görmüş çifçilikle uğraşmamış hep hayvanla uğraşmış.cebinde parası yokken köye gitmiş 5 sene boyunca yatmamış uyumamış çalışmış köyden tekrar keşana gelmiş ve şimdi ondan önce işe başlayanlar hala batakta ama dedem iş yapmış domates biber tarlasında işçilerden sonrea motor ışığıyla çalışmış ve allaha binlerce kez şükürler olsun şimdi sülalesine yetecek kadar parası var ve bunlarıda 20 dönüm bahçeyle yaptı.BEN ONU BUNU BİLMEM İŞSİZLİK DİYE BİR ŞEY YOK İNSAN İSTEDİMİ HER ŞEYDEN PARA KAZANIR [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt