PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="morrrrr" data-source="post: 179023" data-attributes="member: 176"><p><strong>Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben servet lüks kullanıyorum 250 dönüm arazim var hepside sulak arazi afyon emirdağ da bahsettiğim yer her yıl ortalama 100 dönüm pancar ekiyoruz 50 dönüm haşhaş 10-20 dönüm domates geri kalanına de arpa ekiyoruz.allaha çok şükür haşhaş ve pancar deli para kazandıryor.her yıl 50-100 milyar arası ciro yapıyorum.arpa buğday işinde para yok benim malım olduğu için ekiyorum ve tohumluk.haşhaş yetiştirebiliyorsanız durmayın derim .hem içi hem kabuğu para .kabuğu nu devlet 2400 liradan alıyor .içinin ise kilosu pazarda 8 liaradan gidiyor.toptancılar 5 ten alıyor tabi.masrafıda çok yok.ben 50 tane işçiyle on günde hasatını bitirdim.pancara gelince sulamayı elektrikli derin kuyuyla yaparsanız çok sağlam kar edersiniz.ben 60 70 dönümünü adapazarına yazıldım ordan tırla gelip götürürüyorlar.geri kalanını ben servetle çekiyorum.emirdağa</p><p>ben yine soyleyim adresim afyon emirdağ 85 bg kadar (ek donanım olmadan) hangi traktörle nasıl isterseniz kapışırım yerse tabi.yapmadığım iş değil td 85 miş one ya arkadaşlar servet 75 bg onun yaptığı işi o mazotla yapacak başka traktör varmı ya konfor diyordunuz işte size 2009 model konfor .ben 2009 la değiştirmeyi düşünüyorum hele çıksın bir piyasaya.herkezin kendi traktörünü övmesindan doğal bir şey yok ancak diğerlerine rastgele çamur atmayın mesela erkunt 3 silindir çabuk bayılır diyenler var hararet yapar diyenler var.nerden biliyorsun kullandın mı.bu işi siz ersan abiye sorun ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum.o yetkili olarak konuşuyor.ama gerçekleri konuşuyorum bazılarının yapamadığı gibi.5 yıl önce ofise arpa götürmüştük 640 ile arkada 2 tene 4 tonluk ağzına kadar dolu araba var .yolda hiç rampa yok.640 1 vitesten yukaru çıkamadı bu yıl servetle 3 araba 2 adet 4 ton bir adet 5 ton luk palazoğlu römork.banamısın demedi h3 ile arkana ile bakma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="morrrrr, post: 179023, member: 176"] [b]Ynt: 200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir[/b] arkadaşlar ben servet lüks kullanıyorum 250 dönüm arazim var hepside sulak arazi afyon emirdağ da bahsettiğim yer her yıl ortalama 100 dönüm pancar ekiyoruz 50 dönüm haşhaş 10-20 dönüm domates geri kalanına de arpa ekiyoruz.allaha çok şükür haşhaş ve pancar deli para kazandıryor.her yıl 50-100 milyar arası ciro yapıyorum.arpa buğday işinde para yok benim malım olduğu için ekiyorum ve tohumluk.haşhaş yetiştirebiliyorsanız durmayın derim .hem içi hem kabuğu para .kabuğu nu devlet 2400 liradan alıyor .içinin ise kilosu pazarda 8 liaradan gidiyor.toptancılar 5 ten alıyor tabi.masrafıda çok yok.ben 50 tane işçiyle on günde hasatını bitirdim.pancara gelince sulamayı elektrikli derin kuyuyla yaparsanız çok sağlam kar edersiniz.ben 60 70 dönümünü adapazarına yazıldım ordan tırla gelip götürürüyorlar.geri kalanını ben servetle çekiyorum.emirdağa ben yine soyleyim adresim afyon emirdağ 85 bg kadar (ek donanım olmadan) hangi traktörle nasıl isterseniz kapışırım yerse tabi.yapmadığım iş değil td 85 miş one ya arkadaşlar servet 75 bg onun yaptığı işi o mazotla yapacak başka traktör varmı ya konfor diyordunuz işte size 2009 model konfor .ben 2009 la değiştirmeyi düşünüyorum hele çıksın bir piyasaya.herkezin kendi traktörünü övmesindan doğal bir şey yok ancak diğerlerine rastgele çamur atmayın mesela erkunt 3 silindir çabuk bayılır diyenler var hararet yapar diyenler var.nerden biliyorsun kullandın mı.bu işi siz ersan abiye sorun ben kullanıcı olarak yorum yapıyorum.o yetkili olarak konuşuyor.ama gerçekleri konuşuyorum bazılarının yapamadığı gibi.5 yıl önce ofise arpa götürmüştük 640 ile arkada 2 tene 4 tonluk ağzına kadar dolu araba var .yolda hiç rampa yok.640 1 vitesten yukaru çıkamadı bu yıl servetle 3 araba 2 adet 4 ton bir adet 5 ton luk palazoğlu römork.banamısın demedi h3 ile arkana ile bakma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
200 dekar arazi için en uygun trktör hangisidir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt