PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2001 - 2012 yılları arasında ne kazandık? ne kaybettik?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 660134" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: 2001 - 2012 yılları arasında ne kazandık? ne kaybettik?</strong></p><p></p><p></p><p>abi yazmış olduğunuz yorumda sitem içerikli ve özür dilencek bir durum yok bence.</p><p>ama işin aslı .şimdi hep çiftçiyiz ,iyi kötü kazanç ve geçimimiz bu işle alakalı.</p><p>ama bu işte sıkıntı ve risk cok ,çifçilik işinde .</p><p>sitede 50 bine yakın üye var,ama bence bu işi meslek amaclı yapan cok az kişi var.</p><p>buda cok önemli bir durum.</p><p>işin en garip yanıda bu çiftçilik işi ,susuz tarım ve yılda tek ürün şartlarında ,aşırı kazanç bırakan bir iş deyil.</p><p>egerki bu şartlarda çiftçilik yapıp ben ,güzel kazanç kazanıyorum ilerisi için yatırım yapıyorum diyebilen varsa ,yaptığı uygulamayı sitede yazsın bizlerde faydalanılım.</p><p>ama sulu tarım ve yılda bi kaç ürün kaldırma şartıyla ,getirisi yüksek olan bir iş.</p><p>susuz ve yılda tek ürün kaldırma şartlarında ,tarlaya yapılan bütün harcamayla ,cıkanürünü kıyasalama yap eldeki sonuç anlı anlına denk gelir.</p><p>ama bu yılki masrafı gelecek yıl cıkan üründen ödeme veya ekilen ürünü cıkan üründen ödeme yapıldığı için .çiftçide şaşırmış durumda .</p><p>bütün olumsuzluklara ramen ben yaptığım işi seviyorum.kazandığım kazançda alınteri ve emek karşılığ olduğu için tesellim oluyor.</p><p>mevlam çifçilik yapıp emek veren bütün dostlara emeğinin karşılığın misliyle versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 660134, member: 35264"] [b]Ynt: 2001 - 2012 yılları arasında ne kazandık? ne kaybettik?[/b] abi yazmış olduğunuz yorumda sitem içerikli ve özür dilencek bir durum yok bence. ama işin aslı .şimdi hep çiftçiyiz ,iyi kötü kazanç ve geçimimiz bu işle alakalı. ama bu işte sıkıntı ve risk cok ,çifçilik işinde . sitede 50 bine yakın üye var,ama bence bu işi meslek amaclı yapan cok az kişi var. buda cok önemli bir durum. işin en garip yanıda bu çiftçilik işi ,susuz tarım ve yılda tek ürün şartlarında ,aşırı kazanç bırakan bir iş deyil. egerki bu şartlarda çiftçilik yapıp ben ,güzel kazanç kazanıyorum ilerisi için yatırım yapıyorum diyebilen varsa ,yaptığı uygulamayı sitede yazsın bizlerde faydalanılım. ama sulu tarım ve yılda bi kaç ürün kaldırma şartıyla ,getirisi yüksek olan bir iş. susuz ve yılda tek ürün kaldırma şartlarında ,tarlaya yapılan bütün harcamayla ,cıkanürünü kıyasalama yap eldeki sonuç anlı anlına denk gelir. ama bu yılki masrafı gelecek yıl cıkan üründen ödeme veya ekilen ürünü cıkan üründen ödeme yapıldığı için .çiftçide şaşırmış durumda . bütün olumsuzluklara ramen ben yaptığım işi seviyorum.kazandığım kazançda alınteri ve emek karşılığ olduğu için tesellim oluyor. mevlam çifçilik yapıp emek veren bütün dostlara emeğinin karşılığın misliyle versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
2001 - 2012 yılları arasında ne kazandık? ne kaybettik?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt