PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
2010 model 90-80 12-5li pulluk anız aktarmasında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wespasyan" data-source="post: 273224" data-attributes="member: 5387"><p><strong>Ynt: 2010 model 90-80 12-5li pulluk anız aktarmasında</strong></p><p></p><p>arkadaşlar toprak gevşek değil video kalitesi biraz düşük o yüzden pek belli değil başlıktada yazdığım gibi 3 yıl patlatma ile sürdüm kendi başıma olunca dışardan çekme imkanım yoktu onuda yakın zamanda eklerim inşallah</p><p>beygir gücünüde 90 olarak biliyorum fakat artı turbo 10 beygir daha katıyor heralde </p><p>5 li 12 li küçük geliyor 6 lı 12li almayı düşünüyoruz bu pulluk komşudan emanet </p><p>viteslerin yanda olmasını isteyen arkadaşıma bende katılıyorum güzel olurdu ama daha önemli en çok işe yarayacak olan ileri geriyi eski fiatlar gibi yanda bi ayrı vitesle yapsalarmış 4-4 lük olacakmış tek eksiği bu benim görüşüm </p><p>nadasta dekara mazot tüketimi ağır toprakta 1.5 litre</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wespasyan, post: 273224, member: 5387"] [b]Ynt: 2010 model 90-80 12-5li pulluk anız aktarmasında[/b] arkadaşlar toprak gevşek değil video kalitesi biraz düşük o yüzden pek belli değil başlıktada yazdığım gibi 3 yıl patlatma ile sürdüm kendi başıma olunca dışardan çekme imkanım yoktu onuda yakın zamanda eklerim inşallah beygir gücünüde 90 olarak biliyorum fakat artı turbo 10 beygir daha katıyor heralde 5 li 12 li küçük geliyor 6 lı 12li almayı düşünüyoruz bu pulluk komşudan emanet viteslerin yanda olmasını isteyen arkadaşıma bende katılıyorum güzel olurdu ama daha önemli en çok işe yarayacak olan ileri geriyi eski fiatlar gibi yanda bi ayrı vitesle yapsalarmış 4-4 lük olacakmış tek eksiği bu benim görüşüm nadasta dekara mazot tüketimi ağır toprakta 1.5 litre [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Videolar (Çekimler)
2010 model 90-80 12-5li pulluk anız aktarmasında
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt