PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keykubat" data-source="post: 204543" data-attributes="member: 7125"><p><strong>Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE</strong></p><p></p><p>arkadaşlar uzel yada mf düne kadar aynı değilmiydi ben daha öncede belirtmiştim mf yi ucuz olduğu için aldım diye bence fiat yada nh mf den kat kat üstün traktördür mfden önce 88 model 8073 vardı 1,5 yıl kullandım 6 aydır mf 265 kullanmaktayım 8073 mf den çok iyiydi tamiri çok basit parçası ucuz mf ye bi sibob ayarı yaptırmak için kaportayı sök yakıt deposunu indir ustalık maliyeti 2 katına çıkıyo mf nin frenlerinin ve hidroloik aksamının nh ye göre iyi olduğunu kim iddia edebilir mf çok pati çeker nh ye göre daha ne kaldı nh mf den biraz fazla yakar hepsi bu kuyruk milinde nh mf den iyidir yalanmı 20 yıl fiaf kullandımda biliyorum bide fiatın motor yağı 200 saatte değişirde mf nin 100 saatte değişiyo mf birtek pullukta iyi ama takdir edersinizki bir traktör sadece pullukta kullanılmıyo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keykubat, post: 204543, member: 7125"] [b]Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE[/b] arkadaşlar uzel yada mf düne kadar aynı değilmiydi ben daha öncede belirtmiştim mf yi ucuz olduğu için aldım diye bence fiat yada nh mf den kat kat üstün traktördür mfden önce 88 model 8073 vardı 1,5 yıl kullandım 6 aydır mf 265 kullanmaktayım 8073 mf den çok iyiydi tamiri çok basit parçası ucuz mf ye bi sibob ayarı yaptırmak için kaportayı sök yakıt deposunu indir ustalık maliyeti 2 katına çıkıyo mf nin frenlerinin ve hidroloik aksamının nh ye göre iyi olduğunu kim iddia edebilir mf çok pati çeker nh ye göre daha ne kaldı nh mf den biraz fazla yakar hepsi bu kuyruk milinde nh mf den iyidir yalanmı 20 yıl fiaf kullandımda biliyorum bide fiatın motor yağı 200 saatte değişirde mf nin 100 saatte değişiyo mf birtek pullukta iyi ama takdir edersinizki bir traktör sadece pullukta kullanılmıyo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt