PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 255646" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE</strong></p><p></p><p>93 den bu tarafa uzel 285 s kullanıyorum cok güzel motor motoru asla kötülemem ama işcilik oldukca pasif kalmış 2 sefer rektefe 3 sefer hidrolik ön teker hidroligi yarım hidrolik oralrda bişeyler var pim falan yerleri genişliyor demir erezyonu oluyor boşluk yapıyor arka cantları göbekten kırılıyor cuvataların oldugu yerden elektirk tesisatı param parca şimdi direk aküden alıyoruız elektirigi yapılıyor hemen bozuluyor hidrolik kolundan yan zencirine kadar her şeyini degiştirdim babam eski perkinsci ondan duruyor yoksa anında satacam hatta 1 hafta önce falan evdebahcede ekilecek yerleri hazırlıyordum debryaj koptu hic ummadıgınız bi yerden agaca vurdum degişik marka 3 tanede traktör kullanıyorum en pasif kalanı arıza rekortmeni 285 sulu tarım yapıyorum ekipman biraz kalabalık avuclamalı pancar kepcesinde filan arkası koptu geldi düştü kepce allahtan kimse yoktu altında bişi olaydı kurşunluycaktım motoru daha neler neler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 255646, member: 1507"] [b]Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE[/b] 93 den bu tarafa uzel 285 s kullanıyorum cok güzel motor motoru asla kötülemem ama işcilik oldukca pasif kalmış 2 sefer rektefe 3 sefer hidrolik ön teker hidroligi yarım hidrolik oralrda bişeyler var pim falan yerleri genişliyor demir erezyonu oluyor boşluk yapıyor arka cantları göbekten kırılıyor cuvataların oldugu yerden elektirk tesisatı param parca şimdi direk aküden alıyoruız elektirigi yapılıyor hemen bozuluyor hidrolik kolundan yan zencirine kadar her şeyini degiştirdim babam eski perkinsci ondan duruyor yoksa anında satacam hatta 1 hafta önce falan evdebahcede ekilecek yerleri hazırlıyordum debryaj koptu hic ummadıgınız bi yerden agaca vurdum degişik marka 3 tanede traktör kullanıyorum en pasif kalanı arıza rekortmeni 285 sulu tarım yapıyorum ekipman biraz kalabalık avuclamalı pancar kepcesinde filan arkası koptu geldi düştü kepce allahtan kimse yoktu altında bişi olaydı kurşunluycaktım motoru daha neler neler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt