PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ereglili42" data-source="post: 259174" data-attributes="member: 3816"><p><strong>Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE</strong></p><p></p><p>nerden biliyon bilmeden konuştugumu uzel dedigin sahtekarın önde gideni ben bir cifçi olarak konusuyorum benım aldıgım malı uzel cıkardıysa sahip cıkacak kardesım koca fabrıkaya ne olurdu ılgılense parca gonderseydi...ama yok dedilerki senın motorda massey ferguson yazıyor o baksın...ama uzelin cıkardıgı en sonkı model olan 288 gold massey fergusoon uzel adında...ne kadar aradıksa da servisle beraber kımse takmadı b izi..ama boyle olmaması lazımdı..benım traktorun alındıgından sonra fabrıka kapandı ...sure zarfında garantıden yaralanamadık hep acılsında uretıme baslasında bakacaz dendi bos cıktı...acıldıktan sonrada yıne bır suru sey uydurdular massey ferguson baksın dıye hep mahane işte..anlayacan uzel fan uzel boyle cıfcıyı magdur ederse uzelle cıfcı calısmaz calısmazda ...cıfcı uyandı..onumde degısırsem traktorumu massey le devam.nede olsa massey ferguson....uzele kime soyluyorsan kımle irtibattaysan dedıklerımı bır bır ılet sizden uzel bitti de...cifci icinnn..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ereglili42, post: 259174, member: 3816"] [b]Ynt: 2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE[/b] nerden biliyon bilmeden konuştugumu uzel dedigin sahtekarın önde gideni ben bir cifçi olarak konusuyorum benım aldıgım malı uzel cıkardıysa sahip cıkacak kardesım koca fabrıkaya ne olurdu ılgılense parca gonderseydi...ama yok dedilerki senın motorda massey ferguson yazıyor o baksın...ama uzelin cıkardıgı en sonkı model olan 288 gold massey fergusoon uzel adında...ne kadar aradıksa da servisle beraber kımse takmadı b izi..ama boyle olmaması lazımdı..benım traktorun alındıgından sonra fabrıka kapandı ...sure zarfında garantıden yaralanamadık hep acılsında uretıme baslasında bakacaz dendi bos cıktı...acıldıktan sonrada yıne bır suru sey uydurdular massey ferguson baksın dıye hep mahane işte..anlayacan uzel fan uzel boyle cıfcıyı magdur ederse uzelle cıfcı calısmaz calısmazda ...cıfcı uyandı..onumde degısırsem traktorumu massey le devam.nede olsa massey ferguson....uzele kime soyluyorsan kımle irtibattaysan dedıklerımı bır bır ılet sizden uzel bitti de...cifci icinnn.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Uzel
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 MODEL UZELLER GÖRÜCÜDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt