PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 traktör satış adetleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Mriyantonov" data-source="post: 299897" data-attributes="member: 27392"><p><strong>Ynt: 2010 traktör satış adetleri</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Arkadaşım 1009 yılında malum tüm dünyayı kasıp kavuran bir kriz vardı.Bu kriz nedeniyle satışlar düştüydü,ödeyemeyenlerde olduydu.İnsanların 0 traktör almaları bencedoğru ama mesela adamın 60hp ' lik alması lazım,ona peşin parasıda var,o gidiyor krediye girip 90-100hp alıyor.Ben bunu Tümosan fabrikasında duydum,ki genel izlenimde bu.Ayrıca yazıyı nerden aldın bilmiyorum ama inanılmaz ideolojik bir yazı.Neymiş efendim sene sonuna kadar 5-6bin traktör satılırsa başarıymış.Sene sonuna kadar 20000 traktör satıldı.</p><p></p><p>Ha bu arada traktör satışı 76000 demiştim,bizim satışçı arkadaş fabrikayla tekrar konuşmuş,rakamlar revize edilmiş satışlar 80000 üzeriymiş.New Hollandın 38000 rakamıda doğrıuymuş,ithalde en çok şahsuvaroğlu grubu satmış,yani same,deutz filan.New Holland Kasım ayında günde 225 gtraktör çıkarıyordu,ayda 5-60000 adet ederVe hepside satılıyor.Şimdi bu yazıyı yazan kaynak acaba traktör satışlarının ne kadar iyi durumda olduğunu,traktörcünün halinden ne kadar memnun olduğunu ballandıra ballandıra anlatmamasınıda eleştirecek mi onu çok merak ediyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mriyantonov, post: 299897, member: 27392"] [b]Ynt: 2010 traktör satış adetleri[/b] Arkadaşım 1009 yılında malum tüm dünyayı kasıp kavuran bir kriz vardı.Bu kriz nedeniyle satışlar düştüydü,ödeyemeyenlerde olduydu.İnsanların 0 traktör almaları bencedoğru ama mesela adamın 60hp ' lik alması lazım,ona peşin parasıda var,o gidiyor krediye girip 90-100hp alıyor.Ben bunu Tümosan fabrikasında duydum,ki genel izlenimde bu.Ayrıca yazıyı nerden aldın bilmiyorum ama inanılmaz ideolojik bir yazı.Neymiş efendim sene sonuna kadar 5-6bin traktör satılırsa başarıymış.Sene sonuna kadar 20000 traktör satıldı. Ha bu arada traktör satışı 76000 demiştim,bizim satışçı arkadaş fabrikayla tekrar konuşmuş,rakamlar revize edilmiş satışlar 80000 üzeriymiş.New Hollandın 38000 rakamıda doğrıuymuş,ithalde en çok şahsuvaroğlu grubu satmış,yani same,deutz filan.New Holland Kasım ayında günde 225 gtraktör çıkarıyordu,ayda 5-60000 adet ederVe hepside satılıyor.Şimdi bu yazıyı yazan kaynak acaba traktör satışlarının ne kadar iyi durumda olduğunu,traktörcünün halinden ne kadar memnun olduğunu ballandıra ballandıra anlatmamasınıda eleştirecek mi onu çok merak ediyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2010 traktör satış adetleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt