PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2011 avrasya fuarında fend neden iticiydi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 462331" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: 2011 avrasya fuarında fend neden iticiydi ?</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar Fendt ' ler bildiğiniz gibi pahalı traktörler. Kabin içindeki konsol ve özelliklerde pahalı şeyler. Onun için herkesin kurcalamasını istemiyorlar. Ne insanlar var bilip bilmeden binip traktörün her tarafını kurcalıyorlar. Tabiri caizse öküz gibi hareketler yapıyorlar. Ben dün fuarı ziyaret ettim. Yanımda sitemiz üyelerinde Berk arkadaşımızda vardı. Beraber Fendt standına gittik. Ferruh abide oradaydı. Muhabbet ederken Fendt 700 serisine Almanya ' da kalabalıktan binemediğimi söyledim. Oda sağolsun gel dedi hemen açayım kapıyı incele dedi. Hatta istersen 828 Vario ' yada bak dedi. Ama 900 ' den biliyorsun. Farkı yok dedi. Bende gerek olmadığını söyledim. 720 ' nin kapısını açtı. Kontağı çevirdim. Vario Terminal ' i aktif ettim. Ferruh abi kamera sistemini filan gösterdi. Sonra Berk ' te yanıma geldi. Beraber Vario Terminal ' i ayrıntılı olarak inceledik. Tüm menüleri gezdik ve özelliklere baktık. Ama biz insan gibi inceledik. Biz incelerken vatandaşın biriside sağ kapıdan öküz gibi asılarak kapıyı açıp çıkmaya çalıştı. Kapı kitli olduğu için beceremedi. Bize açmamızı işaret etti. Ama biz açamayız kitli dedik. Vatandaş bu sefer dahada sert kapıya asılmaya başladı. Sanki kapıyı koparacak. Yani böyle insanlar oldukça Fendt ' lerin kapılarının kitli olması normal. Standtaki görevliler isteyen olursa traktörlerin kapılarını açıp ayrıntılı olarak merak edenlerede anlatıyor. Tabiki büyük serilerin kapısının açık olması her zaman için mümkün değil. Ama onlarıda güvendikleri kişilere açıp tanıtıyorlar. Diğer ufak serilerede isteyen olursa her zaman için gösterip anlatıyorlar. Ferruh abi fuarda elinden geldiğince tüm özellikleri ziyaretçilere anlatmaya çalışıyor. Ne zaman görsem hep bir gruba bilgi veriyor. Hatta biz Berk ile incelememizi bitirdikten sonra hâla birilerine traktörü anlatıyordu. Konuşmasını bölmek istemedim. O yüzden standta da tekrar uğrayamayınca vedalaşma fırsatımız olmadı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 462331, member: 6"] [b]Ynt: 2011 avrasya fuarında fend neden iticiydi ?[/b] Arkadaşlar Fendt ' ler bildiğiniz gibi pahalı traktörler. Kabin içindeki konsol ve özelliklerde pahalı şeyler. Onun için herkesin kurcalamasını istemiyorlar. Ne insanlar var bilip bilmeden binip traktörün her tarafını kurcalıyorlar. Tabiri caizse öküz gibi hareketler yapıyorlar. Ben dün fuarı ziyaret ettim. Yanımda sitemiz üyelerinde Berk arkadaşımızda vardı. Beraber Fendt standına gittik. Ferruh abide oradaydı. Muhabbet ederken Fendt 700 serisine Almanya ' da kalabalıktan binemediğimi söyledim. Oda sağolsun gel dedi hemen açayım kapıyı incele dedi. Hatta istersen 828 Vario ' yada bak dedi. Ama 900 ' den biliyorsun. Farkı yok dedi. Bende gerek olmadığını söyledim. 720 ' nin kapısını açtı. Kontağı çevirdim. Vario Terminal ' i aktif ettim. Ferruh abi kamera sistemini filan gösterdi. Sonra Berk ' te yanıma geldi. Beraber Vario Terminal ' i ayrıntılı olarak inceledik. Tüm menüleri gezdik ve özelliklere baktık. Ama biz insan gibi inceledik. Biz incelerken vatandaşın biriside sağ kapıdan öküz gibi asılarak kapıyı açıp çıkmaya çalıştı. Kapı kitli olduğu için beceremedi. Bize açmamızı işaret etti. Ama biz açamayız kitli dedik. Vatandaş bu sefer dahada sert kapıya asılmaya başladı. Sanki kapıyı koparacak. Yani böyle insanlar oldukça Fendt ' lerin kapılarının kitli olması normal. Standtaki görevliler isteyen olursa traktörlerin kapılarını açıp ayrıntılı olarak merak edenlerede anlatıyor. Tabiki büyük serilerin kapısının açık olması her zaman için mümkün değil. Ama onlarıda güvendikleri kişilere açıp tanıtıyorlar. Diğer ufak serilerede isteyen olursa her zaman için gösterip anlatıyorlar. Ferruh abi fuarda elinden geldiğince tüm özellikleri ziyaretçilere anlatmaya çalışıyor. Ne zaman görsem hep bir gruba bilgi veriyor. Hatta biz Berk ile incelememizi bitirdikten sonra hâla birilerine traktörü anlatıyordu. Konuşmasını bölmek istemedim. O yüzden standta da tekrar uğrayamayınca vedalaşma fırsatımız olmadı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fendt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2011 avrasya fuarında fend neden iticiydi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt