PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
2011 model erkuntlarım iyi bir seçim yapmışım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="murat_saribas" data-source="post: 940384" data-attributes="member: 9092"><p><strong>Ynt: 2011 model erkuntlarım iyi bir seçim yapmışım</strong></p><p></p><p>Traktör olsun makina olsun hemen hemen herşey bakım ve kullanımla alakalı ömrü gördüğünüz üzere kullanılan makinalar bu traktörler için çok büyük 5 li irtem mibzer boş 975 kg 10 torba mısır 200 kg ve 8 torba gübre ile 1500 kg kadar sıkıntısız ekim yapılabiliyor makinanın sayacı toplam ekim 2435 dekarda alpler ızgara 700 kg 800 litrelik ilaç makinası </p><p></p><p>çokçanlar benden çok çekti ama suç makinada değil bende idi günlük 2500 limitini zorladığım günler oldu makinayı 3 sefer yağlamışımdır ama biyere kadar ısı aşınma biyerden patlak veriyordu</p><p></p><p>her gördüğünüze inanmayın fabrika hatası kullanıcı hatası kasıntı olduğu zaman olmayacak bişey yok ben fiat kullanıcısıydım 98 model 70-56 vardı üzerine 11 daha verip 70 eco aldım 135 mf vardı üzerine 32 verip zf aldım o zamanlar 2011 de fiyatları uygundu diğer markalar daha pahalıydı ve hiç pişman olmadım tek pişmanlığım birini çift çeker almamam o günün şartlarında 2 adet paket makinam olduğu için 2 de tek çeker aldım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="murat_saribas, post: 940384, member: 9092"] [b]Ynt: 2011 model erkuntlarım iyi bir seçim yapmışım[/b] Traktör olsun makina olsun hemen hemen herşey bakım ve kullanımla alakalı ömrü gördüğünüz üzere kullanılan makinalar bu traktörler için çok büyük 5 li irtem mibzer boş 975 kg 10 torba mısır 200 kg ve 8 torba gübre ile 1500 kg kadar sıkıntısız ekim yapılabiliyor makinanın sayacı toplam ekim 2435 dekarda alpler ızgara 700 kg 800 litrelik ilaç makinası çokçanlar benden çok çekti ama suç makinada değil bende idi günlük 2500 limitini zorladığım günler oldu makinayı 3 sefer yağlamışımdır ama biyere kadar ısı aşınma biyerden patlak veriyordu her gördüğünüze inanmayın fabrika hatası kullanıcı hatası kasıntı olduğu zaman olmayacak bişey yok ben fiat kullanıcısıydım 98 model 70-56 vardı üzerine 11 daha verip 70 eco aldım 135 mf vardı üzerine 32 verip zf aldım o zamanlar 2011 de fiyatları uygundu diğer markalar daha pahalıydı ve hiç pişman olmadım tek pişmanlığım birini çift çeker almamam o günün şartlarında 2 adet paket makinam olduğu için 2 de tek çeker aldım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Çekimler)
2011 model erkuntlarım iyi bir seçim yapmışım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt