PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
2012 içanadolu için mısır ve ayçiçek verim sonuçları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atila" data-source="post: 649361" data-attributes="member: 1807"><p><strong>Ynt: 2012 içanadolu için mısır ve ayçiçek verim sonuçları</strong></p><p></p><p>Silajlık mısır; Kollosseus, 6 ton/dekar, damlama sulama, düz tarla. 100 dekar tarlanın yaklaşık 20 dekarı geçmişte yapılan tesviyeden dolayı tamamen bozuk. Dolayısıyla mısırın rengi sarı ve yaklaşık 1,5 m boyu geçmedi. Bu kısımlarına 2013 buğday hasatından sonra ahır gübresi uygulayacağım.</p><p>Yağlık ayçiçeği: C70165, 335 kg/dekar, damlama sulama, düz tarla. 58 dekar tarla bize yeni geçti, dolayısıyla muhtelif ön bitkiler vardı. Bilhassa ön bitkinin pancar olduğu kısmında ot ilacını (Challange) da geciktirdiğimden dolayı sadece 245 kg/dekar verim alınabildi. Burayı ayrı biçtirdim ve tarttırdım. Tarlanın yakınına arıcı gelmişti, dolayısıyla tablalarda boşluk yoktu.</p><p></p><p>Netice itibarı ile 2013 yılında silajlık mısırda (85 dekar) ve yağlık ayçiçeğinde (60 dekar) aynı çeşitler ile devam edeceğim.</p><p>Silaj mısır tarlasına yaklaşık 700 ton ahır gübresi serptik ve çizel ile karıştırdık. Mutlaka faydası olacaktır. Ekim sıklığım 45 * 26 cm.</p><p>Yağlık ayçiçeğinde ise tabana ot ilacı (Triflin) uygulayacağım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atila, post: 649361, member: 1807"] [b]Ynt: 2012 içanadolu için mısır ve ayçiçek verim sonuçları[/b] Silajlık mısır; Kollosseus, 6 ton/dekar, damlama sulama, düz tarla. 100 dekar tarlanın yaklaşık 20 dekarı geçmişte yapılan tesviyeden dolayı tamamen bozuk. Dolayısıyla mısırın rengi sarı ve yaklaşık 1,5 m boyu geçmedi. Bu kısımlarına 2013 buğday hasatından sonra ahır gübresi uygulayacağım. Yağlık ayçiçeği: C70165, 335 kg/dekar, damlama sulama, düz tarla. 58 dekar tarla bize yeni geçti, dolayısıyla muhtelif ön bitkiler vardı. Bilhassa ön bitkinin pancar olduğu kısmında ot ilacını (Challange) da geciktirdiğimden dolayı sadece 245 kg/dekar verim alınabildi. Burayı ayrı biçtirdim ve tarttırdım. Tarlanın yakınına arıcı gelmişti, dolayısıyla tablalarda boşluk yoktu. Netice itibarı ile 2013 yılında silajlık mısırda (85 dekar) ve yağlık ayçiçeğinde (60 dekar) aynı çeşitler ile devam edeceğim. Silaj mısır tarlasına yaklaşık 700 ton ahır gübresi serptik ve çizel ile karıştırdık. Mutlaka faydası olacaktır. Ekim sıklığım 45 * 26 cm. Yağlık ayçiçeğinde ise tabana ot ilacı (Triflin) uygulayacağım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tohumculuk
2012 içanadolu için mısır ve ayçiçek verim sonuçları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt