PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
2012 sezonunda cektiklerim..SATOCAN..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="satocan58" data-source="post: 616858" data-attributes="member: 22267"><p><strong>Ynt: 2012 de sezonunda cektiklerim..SATOCAN..</strong></p><p></p><p>Kadim abi bu ilk senem. elimden geldigi kadar biseyler denedim. Gelmeden kazayaginida emekliye ayirdim. Gittim sivas bereket tarimdan 13 lü merdaneli kazayagi aldim..</p><p>Valla abartmis olmayimda köyde en cok calisan bendim nail abi. Burda günlük 8 saat calisinca orda bos duramiyor insan..</p><p></p><p>Levent abi bunlar bizim derenin baliklari..Siraz ve kasna cikar bol bol. Arada oltayla inerim..Kalabalik olunca ekip kurup organize oluyozki anca ciksin 20 kisilik..))</p><p></p><p>Valla 5 aydir ordaydim aycan gardas. Fig den basladim hayvan tersinden ciktim..</p><p>Abi tabana 13 kilo dap attim bugdayda. Enola ektim.. Arpa ve tritikaleye sadece 10 kilo 2020 attim. Ilk seneden aganin düzenini bozmayayim dedim. Ne cikacak görecez..</p><p>Memet gardas diger eken arkadas tek bir avuc gübre atmadan 150 kilo aldim dedi, benim ilk senem..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="satocan58, post: 616858, member: 22267"] [b]Ynt: 2012 de sezonunda cektiklerim..SATOCAN..[/b] Kadim abi bu ilk senem. elimden geldigi kadar biseyler denedim. Gelmeden kazayaginida emekliye ayirdim. Gittim sivas bereket tarimdan 13 lü merdaneli kazayagi aldim.. Valla abartmis olmayimda köyde en cok calisan bendim nail abi. Burda günlük 8 saat calisinca orda bos duramiyor insan.. Levent abi bunlar bizim derenin baliklari..Siraz ve kasna cikar bol bol. Arada oltayla inerim..Kalabalik olunca ekip kurup organize oluyozki anca ciksin 20 kisilik..)) Valla 5 aydir ordaydim aycan gardas. Fig den basladim hayvan tersinden ciktim.. Abi tabana 13 kilo dap attim bugdayda. Enola ektim.. Arpa ve tritikaleye sadece 10 kilo 2020 attim. Ilk seneden aganin düzenini bozmayayim dedim. Ne cikacak görecez.. Memet gardas diger eken arkadas tek bir avuc gübre atmadan 150 kilo aldim dedi, benim ilk senem.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
2012 sezonunda cektiklerim..SATOCAN..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt