PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2012 yılı Mısır Biçimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ydincbayram" data-source="post: 597408" data-attributes="member: 6949"><p><strong>Ynt: 2012 yılı Mısır Biçimi</strong></p><p></p><p>Bu ürün 1. ekim mısır. Verimlere gelince bende de 1100 kg 1200 kg aldığım yerler var ancak o yerlerin kabiliyeti o kadar o yüzden tam ölçü değil. Bizden daha geç eken kimselerde verim bizden daha iyi görünüyor o yerler henüz biçilmedi ancak mısırları canlı duruyor. Ben bunu püskül ve koçan çıkarma zamanı sıcakları atlatmış olmalarına bağlıyorum.</p><p>Adana yöresinin biraz erkenciliği var bizden önce başlanıyor ancak piyasayı eğer bahsettiğin fiyatlar kesintili fiyat ise çok düşük tutmuşlar. Temiz fiyat ise az fark var aramızda. Bizde satıyorum desek 10 krş nakliye, %2,1 devlet kesintisini de hesaplarsak yaklaşık 573 krş elimize geçer bizimde. Bu malın yokluğunda size yapılan maalesef fırsatçılık olmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ydincbayram, post: 597408, member: 6949"] [b]Ynt: 2012 yılı Mısır Biçimi[/b] Bu ürün 1. ekim mısır. Verimlere gelince bende de 1100 kg 1200 kg aldığım yerler var ancak o yerlerin kabiliyeti o kadar o yüzden tam ölçü değil. Bizden daha geç eken kimselerde verim bizden daha iyi görünüyor o yerler henüz biçilmedi ancak mısırları canlı duruyor. Ben bunu püskül ve koçan çıkarma zamanı sıcakları atlatmış olmalarına bağlıyorum. Adana yöresinin biraz erkenciliği var bizden önce başlanıyor ancak piyasayı eğer bahsettiğin fiyatlar kesintili fiyat ise çok düşük tutmuşlar. Temiz fiyat ise az fark var aramızda. Bizde satıyorum desek 10 krş nakliye, %2,1 devlet kesintisini de hesaplarsak yaklaşık 573 krş elimize geçer bizimde. Bu malın yokluğunda size yapılan maalesef fırsatçılık olmuş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2012 yılı Mısır Biçimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt