PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
2013 Harman sezonundan kareler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 743057" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: 2013 Harman sezonundan kareler</strong></p><p></p><p>sağol, yorum için ben teşekkür ederim.</p><p>sağol Umut......</p><p>sağol Ufuk, ben yazları köyde kışlarıda Lüleburgaz da geçiriyorum bilgisayarım Lüleburgaz da olduğundan tam paylaşılacak fotolar çektiğimde PC olmadığında paylaşım yapamıyorum, geç olsun güç olsun diyelim artık....</p><p>sağol Gürkan, 2 makinenin olduğu tarla yakın bir arkadaşımın. köye uzak 600 dekar bir tarla bu o gün ona 398 ile yardıma gittim, birazda foto alayım dedim...</p><p>sağol Muzaffer teşekkür ederim....</p><p>sağol İsmail abi, bğday verimlerimiz biraz düşüktü, biçerler aynı kişinin ama fotolarda 3 adet biçer var. NH 540 ile Laverda 225 REV</p><p>aynı kişiye ait, NH 6050 farklı birinin.</p><p>sağol Aladdin abi...</p><p>sağol arkadaşım....</p><p>sağol Okan...</p><p>bizde 398 den birtürlü vaz geçemiyoruz..</p><p>sağol Nail abi, ilk önce hayırlısınla bir ekelimde yenisi kısmet abi....</p><p>sağol Erkan, düzenleme için teşekkür ederim... 398 4x2 ama kullandığım traktörlerin içinde en güçlüsü o, ağabeyi gelene kadar daha yorulacak o.......</p><p>sağol Ömer...</p><p>sağol Ertuğ, Allah gönlüne göre versin Ertuğ inşallah sanada nasip olur 2 biçeri bir tarlada görmek.</p><p>verim 450 kg larda kaldı sap iyidi 10 balyeyi buldu dekara...</p><p>sağol Mehmet abi, 398 den bir türlü vaz geçemiyoruz abi, 1997 model 5000 saatte daha dile alacak bir arıza yapmadı bize.</p><p>sağol Şelçuk...</p><p>sağol Yusuf abi....</p><p>sağol Yakup abi.</p><p>sağol Cihan.......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 743057, member: 18947"] [b]Ynt: 2013 Harman sezonundan kareler[/b] sağol, yorum için ben teşekkür ederim. sağol Umut...... sağol Ufuk, ben yazları köyde kışlarıda Lüleburgaz da geçiriyorum bilgisayarım Lüleburgaz da olduğundan tam paylaşılacak fotolar çektiğimde PC olmadığında paylaşım yapamıyorum, geç olsun güç olsun diyelim artık.... sağol Gürkan, 2 makinenin olduğu tarla yakın bir arkadaşımın. köye uzak 600 dekar bir tarla bu o gün ona 398 ile yardıma gittim, birazda foto alayım dedim... sağol Muzaffer teşekkür ederim.... sağol İsmail abi, bğday verimlerimiz biraz düşüktü, biçerler aynı kişinin ama fotolarda 3 adet biçer var. NH 540 ile Laverda 225 REV aynı kişiye ait, NH 6050 farklı birinin. sağol Aladdin abi... sağol arkadaşım.... sağol Okan... bizde 398 den birtürlü vaz geçemiyoruz.. sağol Nail abi, ilk önce hayırlısınla bir ekelimde yenisi kısmet abi.... sağol Erkan, düzenleme için teşekkür ederim... 398 4x2 ama kullandığım traktörlerin içinde en güçlüsü o, ağabeyi gelene kadar daha yorulacak o....... sağol Ömer... sağol Ertuğ, Allah gönlüne göre versin Ertuğ inşallah sanada nasip olur 2 biçeri bir tarlada görmek. verim 450 kg larda kaldı sap iyidi 10 balyeyi buldu dekara... sağol Mehmet abi, 398 den bir türlü vaz geçemiyoruz abi, 1997 model 5000 saatte daha dile alacak bir arıza yapmadı bize. sağol Şelçuk... sağol Yusuf abi.... sağol Yakup abi. sağol Cihan....... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Diğer Tarla Bitkileri
2013 Harman sezonundan kareler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt