PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2013 Makine ve Ekipman Destekleme Sonuçları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 726964" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: 2013 Makine ve Ekipman Destekleme Sonuçları</strong></p><p></p><p>Kaç senedir başvuruyoruz , bu senede nasip olmadı. Yedeklerdeyiz , lakin sıra gelecek gibi görünmüyor.</p><p>Çıkan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. </p><p>Garip bir puanlama sistemi var , ben çıkacağına dair inancımı kaybettim artık. Bazı gariplikler bu işin adiliyetine dair inancımda ufakta olsa şüphelere sebep oldu. Epeyce ÇKS ye kayıtlı yerimiz var , hayvan vs sayısıda fena sayılmaz. Borcumuzu harcımızı zamanında ödüyoruz Zİraat bank , Tarım kredi gibi devlet kuruluşlarına , bence bu parametreyede baksalardı daha adil olurdu.</p><p>Seneye muhtemelen başvurmayız gibime geliyor. Birşeye ihtiyacımız olunca bütçemize uyarsa gidip alıyoruz zaten. Böyle olunca en azından umut etmeyiz , ona göre hesabımızı yapar gider alırız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 726964, member: 1424"] [b]Ynt: 2013 Makine ve Ekipman Destekleme Sonuçları[/b] Kaç senedir başvuruyoruz , bu senede nasip olmadı. Yedeklerdeyiz , lakin sıra gelecek gibi görünmüyor. Çıkan arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Garip bir puanlama sistemi var , ben çıkacağına dair inancımı kaybettim artık. Bazı gariplikler bu işin adiliyetine dair inancımda ufakta olsa şüphelere sebep oldu. Epeyce ÇKS ye kayıtlı yerimiz var , hayvan vs sayısıda fena sayılmaz. Borcumuzu harcımızı zamanında ödüyoruz Zİraat bank , Tarım kredi gibi devlet kuruluşlarına , bence bu parametreyede baksalardı daha adil olurdu. Seneye muhtemelen başvurmayız gibime geliyor. Birşeye ihtiyacımız olunca bütçemize uyarsa gidip alıyoruz zaten. Böyle olunca en azından umut etmeyiz , ona göre hesabımızı yapar gider alırız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2013 Makine ve Ekipman Destekleme Sonuçları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt