PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2014-2015 sezonu buğday ekimi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="unsal" data-source="post: 890935" data-attributes="member: 26025"><p><strong>Ynt: 2014-2015 sezonu buğday ekimi</strong></p><p></p><p>Tesekkurler</p><p>İşin aslı benim cok betendiğim bir yontem degil asırı tohum kullanımı diskaro işçiliği gorunen masraflar birde tabi bu işlem sırasında toprak yuzunde kalan tohumlarda olacak diskaronun ortmedigi</p><p>Bu ekilen arazide sprink ile yagmurlama yapılacak </p><p>Diger arazilerde mibzer ile 14,5 cm e ekecegim 25 kg tohum 35 kg gubre hesaplaması uzerinden oradaki sulama sistemleri pivot ve toprakaltı damla alacak </p><p>Ben yaklasık 1000 dekar bugday ekiyorum kullandıgım tohum su an için 29 ton gibi </p><p>29 x 1550 tl : 45 bin tl tohum maliyetim var % 20 daha az tohum kullansam yaklasık 9 bin tl cebimde kalır birde 1000 dekarın diskarosu var </p><p>1000dekar x 1,1 lt x 4,5 tl : yaklasık 5 bin tl de bu yapıyor</p><p>Yani yılda 14 bin tl cebimde kalabilir her yıl bir mibzer parası nereden bakarsanız bakın </p><p>tabi hedefim anıza ekim mibzeri almak gelecekte hem bugday için hem mısır için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="unsal, post: 890935, member: 26025"] [b]Ynt: 2014-2015 sezonu buğday ekimi[/b] Tesekkurler İşin aslı benim cok betendiğim bir yontem degil asırı tohum kullanımı diskaro işçiliği gorunen masraflar birde tabi bu işlem sırasında toprak yuzunde kalan tohumlarda olacak diskaronun ortmedigi Bu ekilen arazide sprink ile yagmurlama yapılacak Diger arazilerde mibzer ile 14,5 cm e ekecegim 25 kg tohum 35 kg gubre hesaplaması uzerinden oradaki sulama sistemleri pivot ve toprakaltı damla alacak Ben yaklasık 1000 dekar bugday ekiyorum kullandıgım tohum su an için 29 ton gibi 29 x 1550 tl : 45 bin tl tohum maliyetim var % 20 daha az tohum kullansam yaklasık 9 bin tl cebimde kalır birde 1000 dekarın diskarosu var 1000dekar x 1,1 lt x 4,5 tl : yaklasık 5 bin tl de bu yapıyor Yani yılda 14 bin tl cebimde kalabilir her yıl bir mibzer parası nereden bakarsanız bakın tabi hedefim anıza ekim mibzeri almak gelecekte hem bugday için hem mısır için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2014-2015 sezonu buğday ekimi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt