PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2014 Buğday Kök Boğaz ve Külleme İlaçlaması - Fungusit Performans Denemesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Alexander" data-source="post: 1091245" data-attributes="member: 106"><p>Çalıştığım iş yerine iki yeni arkadaş işe başladı.birisinin tohum eleme selektörü var diğeri ise 7 yıl özel bir firmada bitki Besleme üzerine çalışmış özellikle buğday ve ayçiçeği.tanışınca sohbet ettik biraz bu benim çok hoşuma gitti.e tabiki sorularımi sormaya başladım.bu yıl nitrat işi nolcak dedim; üre 2 sefer atılsa birde yaprak gübresi ye takviye yapılsa olur dedi ayrıca süper arttıran da karıßtırılabilir dedi kökboğaz ile birlikte.ayrıca kumsal yerlerde pas ilanından ziyade iki sefer kökboğaz atılmalı dedi.kökboğaz ilacı ile pas ilacı arasında ki fark pas ilanında kök boğaz ilacı ndan fazla olarak 1 tane etken madde varmış.aslında birbiriyle aynıymış.amonyum sülfat sordum,zaten kar yeterince yağdı çokta gerek olmadığını üre 2 defa uygulanırsa olur dedi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Alexander, post: 1091245, member: 106"] Çalıştığım iş yerine iki yeni arkadaş işe başladı.birisinin tohum eleme selektörü var diğeri ise 7 yıl özel bir firmada bitki Besleme üzerine çalışmış özellikle buğday ve ayçiçeği.tanışınca sohbet ettik biraz bu benim çok hoşuma gitti.e tabiki sorularımi sormaya başladım.bu yıl nitrat işi nolcak dedim; üre 2 sefer atılsa birde yaprak gübresi ye takviye yapılsa olur dedi ayrıca süper arttıran da karıßtırılabilir dedi kökboğaz ile birlikte.ayrıca kumsal yerlerde pas ilanından ziyade iki sefer kökboğaz atılmalı dedi.kökboğaz ilacı ile pas ilacı arasında ki fark pas ilanında kök boğaz ilacı ndan fazla olarak 1 tane etken madde varmış.aslında birbiriyle aynıymış.amonyum sülfat sordum,zaten kar yeterince yağdı çokta gerek olmadığını üre 2 defa uygulanırsa olur dedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
2014 Buğday Kök Boğaz ve Külleme İlaçlaması - Fungusit Performans Denemesi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt