PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
2014 çok tehlikeli yıl olacak...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 765189" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: 2014 çok tehlikeli yıl olacak...</strong></p><p></p><p></p><p>ölümden de kaçış yok, bir gün öleceğimiz gerçek, Yusuf bey bir gün öleceğim diye her gün ağlayanı görmedim, ama sen her gün çok kazanamıyoruz, çok tüketemiyoruz diye moralini bozuyorsun. 2004 yılı yılbaşında, bekardım, öğrenciydim aynı zamanda asgari ücretle çalışıyordum, borcum yoktu ama menkul yada gayrimenkul hiçbir malvarlığım yoktu. 2004 yılı 15 şubatta okulu bitirdim. 11 martta öğretmenliğe başladım. 9 mayısta eşimle tanıştım, 2 ağustosta evlendim. 2004 yılı aralık ayında ev aldık. 2005 yılı nisanda askere gittim. kasımda kızım oldu. 2005 yılı 27 aralığında 0 km Ford fiesta aldım. Şimdi tarlalarım, traktörüm, köyde evim, ineklerim, arabam var. Hepsini eşimle birlikte yaptık. Babamın 70000 liraya yakın borcunu ödedim Sigortadan emekli ettim. Her sene tatile gidip, her istediğimi alabiliyorum. Bunları kendimi övmek için anlatmıyorum. 2003 yılı 5 aralığında, yani bundan tam on sene önce, ben bunları rüyamda görsem, inanmazdım. Rızkı da ömrü de veren Allah. Sen dürüstçe çalış diğerlerinin ne dediğini boş ver. Yüreğini ferah tut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 765189, member: 20378"] [b]Ynt: 2014 çok tehlikeli yıl olacak...[/b] ölümden de kaçış yok, bir gün öleceğimiz gerçek, Yusuf bey bir gün öleceğim diye her gün ağlayanı görmedim, ama sen her gün çok kazanamıyoruz, çok tüketemiyoruz diye moralini bozuyorsun. 2004 yılı yılbaşında, bekardım, öğrenciydim aynı zamanda asgari ücretle çalışıyordum, borcum yoktu ama menkul yada gayrimenkul hiçbir malvarlığım yoktu. 2004 yılı 15 şubatta okulu bitirdim. 11 martta öğretmenliğe başladım. 9 mayısta eşimle tanıştım, 2 ağustosta evlendim. 2004 yılı aralık ayında ev aldık. 2005 yılı nisanda askere gittim. kasımda kızım oldu. 2005 yılı 27 aralığında 0 km Ford fiesta aldım. Şimdi tarlalarım, traktörüm, köyde evim, ineklerim, arabam var. Hepsini eşimle birlikte yaptık. Babamın 70000 liraya yakın borcunu ödedim Sigortadan emekli ettim. Her sene tatile gidip, her istediğimi alabiliyorum. Bunları kendimi övmek için anlatmıyorum. 2003 yılı 5 aralığında, yani bundan tam on sene önce, ben bunları rüyamda görsem, inanmazdım. Rızkı da ömrü de veren Allah. Sen dürüstçe çalış diğerlerinin ne dediğini boş ver. Yüreğini ferah tut. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
2014 çok tehlikeli yıl olacak...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt