PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2014 Kırsal Kalkınma Hibe Makina Ekipman Destekleri Açıklandı ...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 847824" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: 2014 Kırsal Kalkınma Hibe Makina Ekipman Destekleri Açıklandı ...</strong></p><p></p><p>kubota bahçe serisi 1820 ye yazılacaktım.detayları biraz okudum.ilk başta iyi sevinmiştim de son anda küçük ayrıntalarda bu modelin yazılma şartlarına uygun olmadığını fark ettim.mesala istenilen şartlardan birisi 20 dönümden az kendi bahçenizin olmaması tamam bu tutuyor da mesala tutmayan iki ayrıntıyı sizinle paylaşayım.birinde traktörün boş ağırlığı 600 kilodan hafif olmayacak demiş.malesef 1820 nin boş ağırlığı 570 kilo.30 kilo eksikle kaybediyor.birde kuyruk mili gücü 11 kw dan az olmayacak demiş.oda kubota 1820 nin ki 10.7 kw.buda malesef çok az farkla olmuyor.ne saçmalık anlamadım.ha eğer 1820 ye yazılabilseydim diyelim ki çıksaydı.20 bin olan traktöre cebimizden 12 bin tl gibi bir para çıkacaktı.adı, 100 de 50 hibe ama % 18 kdv yi biz ödüyoruz.ha kubota nın diyer bir modeli olan 2530 da şartlar tutuyor.ama bu seferde cebimizden kdv de dahil 18 bin para çıkacak.yani devlet 12 bin destek verecek.18 bini ben nakit ve tek seferde ödeyecem.onu da malesef şimdi ödemem zor.ha zaten 22-23 e çok temiz 2530 ikinci el alınır.ama şartlar uysaydı gönlümden bir 1820 geçiyordu.arkadaşlar biraz uzun yazdım kusura bakmayın , bahçe serisi traktöre yazılmayı düşünenler okursa şayet faydalı olur diye düşünerek bildiğim tüm detayları yazmak istedim.ha bide 18 beygirin altına yazılma yok.en az 18 beygir sanırım en fazlada 40(üst sınırda kesin bir bilgi yok sadece tahmin).bahçe traktörleri hakkında özelliklede 1820 nin yazılmaya uygun olup olmadığını bilen varsa lütfen yazsın.takipteyim...şayet 1820 ye yazılabilirsin diyen biri çıkarsa yazılacağım...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 847824, member: 21790"] [b]Ynt: 2014 Kırsal Kalkınma Hibe Makina Ekipman Destekleri Açıklandı ...[/b] kubota bahçe serisi 1820 ye yazılacaktım.detayları biraz okudum.ilk başta iyi sevinmiştim de son anda küçük ayrıntalarda bu modelin yazılma şartlarına uygun olmadığını fark ettim.mesala istenilen şartlardan birisi 20 dönümden az kendi bahçenizin olmaması tamam bu tutuyor da mesala tutmayan iki ayrıntıyı sizinle paylaşayım.birinde traktörün boş ağırlığı 600 kilodan hafif olmayacak demiş.malesef 1820 nin boş ağırlığı 570 kilo.30 kilo eksikle kaybediyor.birde kuyruk mili gücü 11 kw dan az olmayacak demiş.oda kubota 1820 nin ki 10.7 kw.buda malesef çok az farkla olmuyor.ne saçmalık anlamadım.ha eğer 1820 ye yazılabilseydim diyelim ki çıksaydı.20 bin olan traktöre cebimizden 12 bin tl gibi bir para çıkacaktı.adı, 100 de 50 hibe ama % 18 kdv yi biz ödüyoruz.ha kubota nın diyer bir modeli olan 2530 da şartlar tutuyor.ama bu seferde cebimizden kdv de dahil 18 bin para çıkacak.yani devlet 12 bin destek verecek.18 bini ben nakit ve tek seferde ödeyecem.onu da malesef şimdi ödemem zor.ha zaten 22-23 e çok temiz 2530 ikinci el alınır.ama şartlar uysaydı gönlümden bir 1820 geçiyordu.arkadaşlar biraz uzun yazdım kusura bakmayın , bahçe serisi traktöre yazılmayı düşünenler okursa şayet faydalı olur diye düşünerek bildiğim tüm detayları yazmak istedim.ha bide 18 beygirin altına yazılma yok.en az 18 beygir sanırım en fazlada 40(üst sınırda kesin bir bilgi yok sadece tahmin).bahçe traktörleri hakkında özelliklede 1820 nin yazılmaya uygun olup olmadığını bilen varsa lütfen yazsın.takipteyim...şayet 1820 ye yazılabilirsin diyen biri çıkarsa yazılacağım... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2014 Kırsal Kalkınma Hibe Makina Ekipman Destekleri Açıklandı ...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt