PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2014 MISIRLARA 1. VE 2. ÇAPALARI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 838322" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: 2014 MISIRLARA 1. VE 2. ÇAPALARI</strong></p><p></p><p>maşallah çok güzel olmuş mısırlar</p><p>işçilik güzel toprak daha güzel birde sanırım yagış yeterli olmuş sırt ve sırtların arasındaki yükseklik farkı iyice azalmış yagmur sayesinde ve çapa yaparken güzel toprak çıkarmış çapa</p><p></p><p>bende şöför buldum mısır ve erken ekim ayçiçeklerine birer çapa çektirdim maşallah benim mısırlardaa 20cmi geçmiş dün bitti ilk çapalar ama bizim butarafın yagışı az oldugundan mısırlar hala sırtın tepesinde duruyor karık araları epey çukur ve fazla toprak çıkmadı</p><p>sanırım ikinci çapayı biraz derin çekip topragı kabartırsak denkleşir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 838322, member: 33118"] [b]Ynt: 2014 MISIRLARA 1. VE 2. ÇAPALARI[/b] maşallah çok güzel olmuş mısırlar işçilik güzel toprak daha güzel birde sanırım yagış yeterli olmuş sırt ve sırtların arasındaki yükseklik farkı iyice azalmış yagmur sayesinde ve çapa yaparken güzel toprak çıkarmış çapa bende şöför buldum mısır ve erken ekim ayçiçeklerine birer çapa çektirdim maşallah benim mısırlardaa 20cmi geçmiş dün bitti ilk çapalar ama bizim butarafın yagışı az oldugundan mısırlar hala sırtın tepesinde duruyor karık araları epey çukur ve fazla toprak çıkmadı sanırım ikinci çapayı biraz derin çekip topragı kabartırsak denkleşir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2014 MISIRLARA 1. VE 2. ÇAPALARI
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt