PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
2014 slaj çalışmaları (jd505e & erkunt servet 80t)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 887515" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: 2014 slaj çalışmaları (jd505e & erkunt servet 80t)</strong></p><p></p><p>kardeş aynı düşünüyoruz ben de saman Talaş yoncaları dışarı diziyorum 120 TL ye 10x10 metre branda buldum 4 tane aldım ve altınada daha ucuz bi yöntem buldum.</p><p>Heryerde bula bileceğin Tahda PALET leri topluyorum duruma göre tekli yada 2 li olarak üst üste istediğim yere diziyorum işim bitincede Paletleri istedigim yere istif ediyorum üst üste süper oluyor sende düşünürsen sana ufak bir tavsiye bu PINAR ın paletleri var onlardan bul derim cok saglam oluyorlar ve su nem rutubet falan etkilemiyor süper onlar yada bu Mermercilerin kulandıkları paletler var özel yapım onlar daha dehşet....</p><p>Kolay gelsin tekrardan...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 887515, member: 51940"] [b]Ynt: 2014 slaj çalışmaları (jd505e & erkunt servet 80t)[/b] kardeş aynı düşünüyoruz ben de saman Talaş yoncaları dışarı diziyorum 120 TL ye 10x10 metre branda buldum 4 tane aldım ve altınada daha ucuz bi yöntem buldum. Heryerde bula bileceğin Tahda PALET leri topluyorum duruma göre tekli yada 2 li olarak üst üste istediğim yere diziyorum işim bitincede Paletleri istedigim yere istif ediyorum üst üste süper oluyor sende düşünürsen sana ufak bir tavsiye bu PINAR ın paletleri var onlardan bul derim cok saglam oluyorlar ve su nem rutubet falan etkilemiyor süper onlar yada bu Mermercilerin kulandıkları paletler var özel yapım onlar daha dehşet.... Kolay gelsin tekrardan... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Fotoğraflar (Çekimler)
2014 slaj çalışmaları (jd505e & erkunt servet 80t)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt