PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2014 TD75D HİDROLİK HASSASİYETİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="enesyasin" data-source="post: 870487" data-attributes="member: 49607"><p>cümleten iyi günler arkadaslar.birkaç gün önce nadasları bitirdik.buna sorun veya arıza diyebilirmiyiz bilmem ama pulluklar biraz fazla battımı traktör bayılıyor.yanlış bilmiyorsam hidroliğin traktör zorladığında biraz kalkıp rahatlaması gerekiyormu. birde seri bir yani 3kademe 1 viteste sürüm yapıyorum.pulluklar 4lü 13 inç tam otamatik 800 kg ama rahat bir sürüm yapamıyorum.bir baştan bir başa gidesiye traktör bu vitesde ara ara bayılma yapıyor.bu traktörle bu vites seri mi geliyor.2nin 3 rahat gidiyor ama biraz yavaş oluyor.genel olarak rampa ve kalkışlarda da bayılma oluyor arka ağırlıkları komple söksem değişirmi durum.tüm arkadaşların görüşlerini bekliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="enesyasin, post: 870487, member: 49607"] cümleten iyi günler arkadaslar.birkaç gün önce nadasları bitirdik.buna sorun veya arıza diyebilirmiyiz bilmem ama pulluklar biraz fazla battımı traktör bayılıyor.yanlış bilmiyorsam hidroliğin traktör zorladığında biraz kalkıp rahatlaması gerekiyormu. birde seri bir yani 3kademe 1 viteste sürüm yapıyorum.pulluklar 4lü 13 inç tam otamatik 800 kg ama rahat bir sürüm yapamıyorum.bir baştan bir başa gidesiye traktör bu vitesde ara ara bayılma yapıyor.bu traktörle bu vites seri mi geliyor.2nin 3 rahat gidiyor ama biraz yavaş oluyor.genel olarak rampa ve kalkışlarda da bayılma oluyor arka ağırlıkları komple söksem değişirmi durum.tüm arkadaşların görüşlerini bekliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
2014 TD75D HİDROLİK HASSASİYETİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt