PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="atila" data-source="post: 799896" data-attributes="member: 1807"><p><strong>Ynt: 2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?</strong></p><p></p><p></p><p>2013 de aynı tarlada yan yana 36 sıra P 31Y43 ve 36 sıra DKC 7221 vardı. Aralarında boy, gövde-koçan yapısı olarak bir fark tespit edemedim. Gözlemlediğim kadarıyla, P 31Y43`ün yaprakları daha dik ve DKC 7221`in yaprak ayaları daha geniş. Dolayısıyla P 31Y43 benim 45 cm sıra arama daha uygun.</p><p></p><p>Pioneer`in bölge sorumlusunun irtibat bilgilerini alabilirmiyim? FAO 500 grubu bir çeşit arıyorum. Fiğ yerlerine mısır için.</p><p>Pioneer`den değindiğin çeşitlerin olgunlaşma gün sayıları nasıl?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atila, post: 799896, member: 1807"] [b]Ynt: 2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?[/b] 2013 de aynı tarlada yan yana 36 sıra P 31Y43 ve 36 sıra DKC 7221 vardı. Aralarında boy, gövde-koçan yapısı olarak bir fark tespit edemedim. Gözlemlediğim kadarıyla, P 31Y43`ün yaprakları daha dik ve DKC 7221`in yaprak ayaları daha geniş. Dolayısıyla P 31Y43 benim 45 cm sıra arama daha uygun. Pioneer`in bölge sorumlusunun irtibat bilgilerini alabilirmiyim? FAO 500 grubu bir çeşit arıyorum. Fiğ yerlerine mısır için. Pioneer`den değindiğin çeşitlerin olgunlaşma gün sayıları nasıl? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt