PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 834498" data-attributes="member: 51874"><p><strong>Ynt: 2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Kaymak tabakasi olusumu durumu bir tarlada var, diger tarlanin da toprak analizine gore organik madde miktari dusuk. Her ikisine de holder ile humik asit uygulamak niyetindeyiz, TKI Humas aldik, ancak 2011 uretimi oldugu icin sanirim biraz koyulasmis, uygulamayi bir sekilde yapazagim ama bunca isin gucun arasinda nasil olacak bilmiyorum. Golen dediginiz nasil yapiliyor acaba? Tamburlu sulama makinasi ile sulamayi planlamaya calisyorum, 40 mm icin ayarlasam az geleceginden daha fazla ayarlasam uzun sureceginden/cok mazot ve elektrik yakacagindan korkuyorum, bir sekilde 19 nisanda sulamaya baslayabilecegim ama nasil olacak bilemedim. </p><p></p><p>Bir de yukarida rastik sorunundan bahsedilmis, bizim topragin pH degeri 7.7 - 7.8 civarinda humik asit ile beraber dekara bir litre sivi S formunda kukurt uygulamayi dusunuyorum, kukurdu temin edebilirsem. Kukurt mantar hastaliklarinda baglarda vb kullaniliyor belki rastik icin de bir faydasi olur diye dusunuyorum ama bir sonuc/ gozlem yapabilmis degilim.</p><p></p><p>tesekkurler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 834498, member: 51874"] [b]Ynt: 2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?[/b] Kaymak tabakasi olusumu durumu bir tarlada var, diger tarlanin da toprak analizine gore organik madde miktari dusuk. Her ikisine de holder ile humik asit uygulamak niyetindeyiz, TKI Humas aldik, ancak 2011 uretimi oldugu icin sanirim biraz koyulasmis, uygulamayi bir sekilde yapazagim ama bunca isin gucun arasinda nasil olacak bilmiyorum. Golen dediginiz nasil yapiliyor acaba? Tamburlu sulama makinasi ile sulamayi planlamaya calisyorum, 40 mm icin ayarlasam az geleceginden daha fazla ayarlasam uzun sureceginden/cok mazot ve elektrik yakacagindan korkuyorum, bir sekilde 19 nisanda sulamaya baslayabilecegim ama nasil olacak bilemedim. Bir de yukarida rastik sorunundan bahsedilmis, bizim topragin pH degeri 7.7 - 7.8 civarinda humik asit ile beraber dekara bir litre sivi S formunda kukurt uygulamayi dusunuyorum, kukurdu temin edebilirsem. Kukurt mantar hastaliklarinda baglarda vb kullaniliyor belki rastik icin de bir faydasi olur diye dusunuyorum ama bir sonuc/ gozlem yapabilmis degilim. tesekkurler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
2014 Yılında Hangi Mısır Tohumunu Ekeceksiniz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt