PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2015 Ziraat Bankası ve TKK tarafindan kullandirilacak subvansiyonlu krediler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 917842" data-attributes="member: 51874"><p><strong>Ynt: 2015 Ziraat Bankası ve TKK tarafindan kullandirilacak subvansiyonlu krediler</strong></p><p></p><p>Mandira kurmak icin sartlari tam bilmiyorum, ancak burada bahsedilen 100% kredi faizi icin verilen destegi gosteriyor, 100% olan alanlarda 0 faizli kredi alabiliyorsunuz. Sulama sistemleri icin olanini gecen sene biz kullandigimizda, 75% sine kadar olan kismini 0 faizli olarak kredi kullanmistik. Vade suresi de garip bicimde bu tebligde belirtilmiyor. Mandira kurmak icin muhtemelen bir mutahit ile anlasmaniz soz konusu olacak, bu gibi durumlarda fatura kesecek yerden yatirimci payi odenmistir seklinde bir yazi aldiginizda banka kalan tutari fatura kesenin hesabina yatiriyor. </p><p></p><p>Eger oz kaynaklarinizdan bu %25 kismi hemen ayiramayacak iseniz, insaat isini yada mal alimlarini yaptiginiz yerden ilgili yaziyi alip, oradaki 25% kismini onlarla farkli sekilde vadelendirmeyi dusunebilirsiniz. Ornegin 1000 liralik bir is yapilacak ise 750 lirasini ZB kredisi ile karsilayacaginizda mutahit yatirimci katkisini aldim yazisini yazdigi an 750 lira hesabina yatacagi icin kalan 250 liralik kismi size uygun sekilde vadelendirebilir.</p><p></p><p>Faturayi yuksek tutardan kestirenler de olabilir tabi, 750 liralik is icin 1000 liralik fatura kestirip, yatirimci payi odenmistir yazisi alip tamami icin de bir sekilde kredi kullananlar vardir, ama ben buradan size oyle yapin diyemem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 917842, member: 51874"] [b]Ynt: 2015 Ziraat Bankası ve TKK tarafindan kullandirilacak subvansiyonlu krediler[/b] Mandira kurmak icin sartlari tam bilmiyorum, ancak burada bahsedilen 100% kredi faizi icin verilen destegi gosteriyor, 100% olan alanlarda 0 faizli kredi alabiliyorsunuz. Sulama sistemleri icin olanini gecen sene biz kullandigimizda, 75% sine kadar olan kismini 0 faizli olarak kredi kullanmistik. Vade suresi de garip bicimde bu tebligde belirtilmiyor. Mandira kurmak icin muhtemelen bir mutahit ile anlasmaniz soz konusu olacak, bu gibi durumlarda fatura kesecek yerden yatirimci payi odenmistir seklinde bir yazi aldiginizda banka kalan tutari fatura kesenin hesabina yatiriyor. Eger oz kaynaklarinizdan bu %25 kismi hemen ayiramayacak iseniz, insaat isini yada mal alimlarini yaptiginiz yerden ilgili yaziyi alip, oradaki 25% kismini onlarla farkli sekilde vadelendirmeyi dusunebilirsiniz. Ornegin 1000 liralik bir is yapilacak ise 750 lirasini ZB kredisi ile karsilayacaginizda mutahit yatirimci katkisini aldim yazisini yazdigi an 750 lira hesabina yatacagi icin kalan 250 liralik kismi size uygun sekilde vadelendirebilir. Faturayi yuksek tutardan kestirenler de olabilir tabi, 750 liralik is icin 1000 liralik fatura kestirip, yatirimci payi odenmistir yazisi alip tamami icin de bir sekilde kredi kullananlar vardir, ama ben buradan size oyle yapin diyemem. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
2015 Ziraat Bankası ve TKK tarafindan kullandirilacak subvansiyonlu krediler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt