PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
2016 TARIM DESTEKLERİNİN ANALİZİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 1041060" data-attributes="member: 33118"><p>Yalnız ben mısıra verilen desteğin düşürmesini yag konu ile alakasız görüyorum</p><p>Eger öyle olsaydı zeytinyagı destegi bu seviyede olmazdı</p><p>Yada % 55-60 civarı yag içeren yerfıstıgına destek verilirdi ama malesef sertifikalı tohum hariç yerfıstıgı destegi yok </p><p>Kaldıki en kötü ihtimalle düşükte olsa mısırdada kaliteli yag var tek sıkıntı yag oranı düşük fakat mısırın herşeyi faydalı birçok alanda kullanılabiliyor</p><p></p><p>Benim aklıma gelen ilk ve en önemli düşünce geçtiğimiz aylarda dünyada yaşanan petrol fiyatlarının dolar bazında düşmesi ve bunun ülkemize yansıtılması ile alakalı açılan forumdaki konuya yazdıgım biodizel ile alakalı düşüncelerim dir</p><p>Ordada belirtmiştim</p><p>Gerçi o dönem benim o konuya yazdıklarım pek ilgi görmemişti ama duruma göre olay oraya dogru gidiyor </p><p>Petrol fiyatının düşmesi biodizel üretimini dogal olarak biodizel üretiminde kullanılan tarım ürünlerinin fiyatlarını düşürebilir şuanda dünyada özellikle abd de mısır fiyatları yerlerde resmen</p><p>Umarım bizdeki düşüş sadece verilen destekle sınırlı kalır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 1041060, member: 33118"] Yalnız ben mısıra verilen desteğin düşürmesini yag konu ile alakasız görüyorum Eger öyle olsaydı zeytinyagı destegi bu seviyede olmazdı Yada % 55-60 civarı yag içeren yerfıstıgına destek verilirdi ama malesef sertifikalı tohum hariç yerfıstıgı destegi yok Kaldıki en kötü ihtimalle düşükte olsa mısırdada kaliteli yag var tek sıkıntı yag oranı düşük fakat mısırın herşeyi faydalı birçok alanda kullanılabiliyor Benim aklıma gelen ilk ve en önemli düşünce geçtiğimiz aylarda dünyada yaşanan petrol fiyatlarının dolar bazında düşmesi ve bunun ülkemize yansıtılması ile alakalı açılan forumdaki konuya yazdıgım biodizel ile alakalı düşüncelerim dir Ordada belirtmiştim Gerçi o dönem benim o konuya yazdıklarım pek ilgi görmemişti ama duruma göre olay oraya dogru gidiyor Petrol fiyatının düşmesi biodizel üretimini dogal olarak biodizel üretiminde kullanılan tarım ürünlerinin fiyatlarını düşürebilir şuanda dünyada özellikle abd de mısır fiyatları yerlerde resmen Umarım bizdeki düşüş sadece verilen destekle sınırlı kalır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Desteklemeleri
2016 TARIM DESTEKLERİNİN ANALİZİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt