PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** 2016 yılı Et İthalatı ile başladı ***
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüdavendigarhanN" data-source="post: 1010950" data-attributes="member: 67470"><p>yooo hayvancılıkla aram gayet iyi fakat sorunu tek taraflı hemen yetkili bakanlığa atmak nekadar mantıklı..... üreticide hiçmi suç yok kardeşim... hazıra alışılmış bir milletiz.... yem fiyatlarından dem vurmak ilk önce yaptığımız şey... peki neden kendi yemimizi yapmayı deneyip aradan fabrikanın kaarını bayinin aldığı kaarı kaldırmıyoruz.... neden tosba kadar hayvan besliyoruz neden ırkımızı en verimli ırk haline getirmek için ıslah çalışması yapmıyoruz... birçok insan varki hem çiftçilik yapıyo hemde hayvan besliyo fakat baktığın zaman yemi hazır alıyo... konya kadar hollanda avrupayı doyuracak et ve süt üretiyo ama ekili arazilerinin yüzde 70 ini hayvan yemi için kullanıyo...</p><p>besi hayvanı beslemek kolayımıza kaçıyo 6 ay besle kestir... yerine getireceğin malı gene parayla alıyosun.... üretmiyoruz hep hazırdan çalışıyoruz </p><p>konforlaştık bak avrupadaki işletmelerde bayanlar ayağına çizmeyi takıyo giriyo malın içine... bizde ise 20 tane hayvana çoban bulamıyoz diye dert yanıyoz....</p><p>suç hep üreticide demiyorum hükümet kanadında da birçok kabahat var.... işini iyi yapan işletme sahiplerini tenzih ediyorum... sözlerimi haksız görenler olabilir lakin bana göre bunlar görmek istemediğimiz acı gercekler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüdavendigarhanN, post: 1010950, member: 67470"] yooo hayvancılıkla aram gayet iyi fakat sorunu tek taraflı hemen yetkili bakanlığa atmak nekadar mantıklı..... üreticide hiçmi suç yok kardeşim... hazıra alışılmış bir milletiz.... yem fiyatlarından dem vurmak ilk önce yaptığımız şey... peki neden kendi yemimizi yapmayı deneyip aradan fabrikanın kaarını bayinin aldığı kaarı kaldırmıyoruz.... neden tosba kadar hayvan besliyoruz neden ırkımızı en verimli ırk haline getirmek için ıslah çalışması yapmıyoruz... birçok insan varki hem çiftçilik yapıyo hemde hayvan besliyo fakat baktığın zaman yemi hazır alıyo... konya kadar hollanda avrupayı doyuracak et ve süt üretiyo ama ekili arazilerinin yüzde 70 ini hayvan yemi için kullanıyo... besi hayvanı beslemek kolayımıza kaçıyo 6 ay besle kestir... yerine getireceğin malı gene parayla alıyosun.... üretmiyoruz hep hazırdan çalışıyoruz konforlaştık bak avrupadaki işletmelerde bayanlar ayağına çizmeyi takıyo giriyo malın içine... bizde ise 20 tane hayvana çoban bulamıyoz diye dert yanıyoz.... suç hep üreticide demiyorum hükümet kanadında da birçok kabahat var.... işini iyi yapan işletme sahiplerini tenzih ediyorum... sözlerimi haksız görenler olabilir lakin bana göre bunlar görmek istemediğimiz acı gercekler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
*** 2016 yılı Et İthalatı ile başladı ***
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt