PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2016 Yılı Pioneer 64LC108 çeşidinde Intervix pro fitotoksitesi !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alper4u" data-source="post: 1037509" data-attributes="member: 47774"><p>Arkadaşlar bu konu hakkında birkaç kişi ve pioneer mühendisi arkadaşımla görüştüm.Dedim böyle bir haber var işin aslı astarı nedir diye sordum.Abi yanlış uygulama söz konusu dedi.Dikkat edilmesi gereken bitki boyundan ilacın 60-70cm yukarısından ilaç atılması ve ilacın başka hiçbir ilaçla karıştırılmaması gerektiğidir dedi.İntervixi bu şekilde uygulayabilirsin dedi.Sıkıntı yaşayan kişi havaların soğuk olduğu hafta, bitki boyu ufakken,yakından ve başka ilaç karıştırarak uygulama yapmış.Böyle olunca zaten intervixe duyarlı olan bitki bu şartlarda iyice strese girmiş ve kaçınılmaz son olmuş.</p><p>Bende LC108 ektim şuan ilaca gelmediklerinden henüz atmadım.Bekleyip civardan gözlem yapacağım.Atmaya karar verirsem sadece ot olan yerlere ve dozaj altında memeler yüksekten uygulama yapıp burada paylaşırım.</p><p>Ayrıca bu ayçiçekten zarar gören kişilerin bütün (Trakyada) hepsinde sıkıntı varmış gibi bir durum oluşturmasına gerek yok.Geçen senede ektim böyle bir durumla karşılaşmadım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alper4u, post: 1037509, member: 47774"] Arkadaşlar bu konu hakkında birkaç kişi ve pioneer mühendisi arkadaşımla görüştüm.Dedim böyle bir haber var işin aslı astarı nedir diye sordum.Abi yanlış uygulama söz konusu dedi.Dikkat edilmesi gereken bitki boyundan ilacın 60-70cm yukarısından ilaç atılması ve ilacın başka hiçbir ilaçla karıştırılmaması gerektiğidir dedi.İntervixi bu şekilde uygulayabilirsin dedi.Sıkıntı yaşayan kişi havaların soğuk olduğu hafta, bitki boyu ufakken,yakından ve başka ilaç karıştırarak uygulama yapmış.Böyle olunca zaten intervixe duyarlı olan bitki bu şartlarda iyice strese girmiş ve kaçınılmaz son olmuş. Bende LC108 ektim şuan ilaca gelmediklerinden henüz atmadım.Bekleyip civardan gözlem yapacağım.Atmaya karar verirsem sadece ot olan yerlere ve dozaj altında memeler yüksekten uygulama yapıp burada paylaşırım. Ayrıca bu ayçiçekten zarar gören kişilerin bütün (Trakyada) hepsinde sıkıntı varmış gibi bir durum oluşturmasına gerek yok.Geçen senede ektim böyle bir durumla karşılaşmadım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Ayçiçeği
2016 Yılı Pioneer 64LC108 çeşidinde Intervix pro fitotoksitesi !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt